1 januari 2012

Inzendingen Each Card is Unique december 2011

Allereerst: iedereen de áller beste wensen voor het nieuwe jaar! Met geluk en vooral goede gezondheid maar ook met flink veel creativiteit :)

Ik begin het jaar met de inzendingen van afgelopen challenge te laten zien. En wow! Wat een boel inzendingen! Dat had ik niet verwacht in zo'n drukke maand van het jaar! En zoveel verschillende manieren om een kaart met een sneeuwpop te maken, heel inspirerend! Werkelijk geweldige ideeën krijg je bij het bekijken van deze kaarten en er zitten echt kunstwerkjes tussen, werkelijk schitterend.

Ik heb onder de kaarten een korte beschrijving gegeven van de gebruikte materialen en zo mogelijk ook een link naar de maakster vermeld. Misschien een idee om de link naar dit blogbericht op te slaan of een paar ideetjes op te schrijven voor als de lading kerstkaarten voor dit jaar gemaakt gaat worden...

Heel veel plezier met het bekijken van de inzendingen, ik weet zeker dat het inspirerend zal zijn!

Kaart van Esther: een super vrolijke kaart met leuke sneeuwpopjes en op een heel leuke originele manier de tekst op de kaart gemaakt!

Kaart van Hella: wat een leuk effect geven de letters in combinatie met de vrij grote mooie sneeuwpop, prachtige glinstereffecten ook, erg mooi hoe het blauw en wit afsteekt bij elkaar, heel mooi.

Tag van Anneke: hier moet je even de tijd voor nemen om de tag te bewonderen en de beschrijving erbij te lezen, dit is kunst op een klein oppervlakte! De beschrijving vind je hier

Kaart van Cornelie: de sneeuwpopjes zijn gemaakt van knopen en het hoedje en kapsel van parelkoord. Het sneeuwlandschap is gemaakt met dubbelzijdig plakkend papier en daar glitters op gestrooid.Een heel leuke kaart!

Kaart van Joukje: dit is de eerste sneeuwpop die ik zie die voetjes heeft, wat een leuk effect geeft dat en het decor waar deze sneeuwpop in zit geeft een mooi winters effect erbij.

Tag van Marijke: prachtige tag met een mooi ijzig effect door de achtergrond en de bodem waar de sneeuwpop op staat.

Kaart van Marleen: prachtig van aquarel en zo leuk samengevoegd met het stukje papier met de boompjes en de mooie ijzige achtergrond, mooie combi van verschillende technieken en materialen. Hier kunnen jullie nog meer mooie resultaten van Marleen zien bij deze challenge.

Kaart van Betty: het sneeuwpopje is gestempeld op een babydoekje en vervolgens laten drogen. De sneeuw is sneeuw dat in een tuincentrum verkocht wordt als 'sneeuw' voor bij bijvoorbeeld kerstdorpjes. Wat een goed idee, kun je natuurlijk ook als sneeuw op je kaart gebruiken! Mooie layout ook van deze kaart.
Kaart van Cilia: een leuke kaart met prachtig papier, een leuke sneeuwpopstempel en de kaart heel subtiel aangevuld met embellishments, niet teveel zodat je nog veel van het prachtige papier ziet!

Kaart van Marietheres: een sneeuwpopje uit een stukje stof en dat verwerkt met mooi bijpassend papier, lintje en vooral de gouden stipjes achter het sneeuwpopje geven een mooi effect (afval van een stickervel)

Tag van Regina: voor de sneeuwpop zijn onderdelen van papier gehaald door een embossingfolder gebruikt. De achtergrond is prachtig gemaakt met ecoline en zout. De knalkleur van ecoline steekt lekker af bij de witte details en de witte sneeuwpop.

Kaart van Regina: er zit beweging in deze kaart door het gebruik van de witte achtergrond/embossingpapier en de mooie kerststerren die je tegemoet glinsteren. Leuk idee ook om een kerstster tussen de handen van de sneeuwpop te plakken. Voor een beschrijving van de gebruikte materialen, klik je hier

Kaart nr 1 van Christa: de sneeuwvlokken zijn gemaakt met een wattenstaafje en gesso, de sneeuwpop is ook ingekleurd met gesso wat een prachtig effect geeft, zeker omdat het wit dan ook net even een ander tintje heeft dan de rest van de sneeuw. De kaart is ingekleurd met ecoline, heel subtiel kleur gegeven. Met watten nog wat extra sneeuweffect gecreëerd. Door de bomen met 3dfoam erop te plakken wordt het net echt winters tafereeltje!

Kaart nr. 2 van Christa: de sneeuwpop is getekend (!) met zwarte wasco. De sneeuwvlokken zijn gemaakt met een wattenstaafje en gesso. Ingekleurd met ecoline. Wat een geweldig leuke kleurencombinatie is het lichtblauw met het groen en oranje, ook de tekst aan de zijkant van de kaart geeft een leuk effect.
Kaart van CreativBär Bianca: een heel leuke sneeuwpop gemaakt van gehaakte rondjes, natuurlijk, wat een idee! Een mooi kader gemaakt van lintjes en door de sneeuwpop een beetje schuin te plaatsen geeft het een mooi geheel.
Ik wil jullie bedanken voor de inzendingen van deze challenge. Zo leuk om te zien dat de challenge jullie tot deze mooie kaarten heeft gebracht. Ook vind ik het fijn om te de prachtige kaarten te kunnen laten zien van personen die zelf geen blog hebben, want oh oh oh die zijn ook zó inspirerend! Prachtig.

De nieuwe challenge zal morgen, 2 januari op mijn blog gezet worden. Ik wens jullie een fijne Nieuwjaarsdag toe!

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Wat een verschillende kaarten, en technieken. . . Leuk om te zien!

Janine zei

hee leive meid, een heel gelukkig neiuw jaar voor jou en Andre. En dat we maar weer veel moois hier mogen te zien krijgen. En wat hebben ze hier hun best gedaan, prachtig allemaal. dat kun je niet zeggen van ondergetekende, die heeft alweer verstek laten gaan ☺ veel lieve groeten van Janine

CreativBär zei

Hoi Bianca,
de beste wensen voor 2012.
Wat zijn dit mooie en verschillende kaartjes. Prachtig!!! Altijd leuk om meetedoen en de resutaten te bekijken.
Groetjes
Bianca