7 november 2011

Niet denken maar doen-kaartje

je ziet de embossing niet echt goed, maar de donkere spikkeltjes op de achtergrond is embossingpoeder
Voor dit kaartje heb ik een achtergrond gemaakt met blauwe ecoline en daar doorheen paarse ecoline. Toen blauwe glitter embossingpoeder eroverheen gestrooid en heet gemaakt. Nu ik dit zo type vraag ik me af of ik wel watermerkinkt gebruikt heb in al mn enthousiasme om gewoon te doen en niet na te denken haha! maar goed, normaal gesproken blijft er poeder ook aan inkt plakken dus waarom niet aan ecoline. Moet wel zeggen dat het poeder wel over mn craftsheet verspreid lag ... hm. In ieder geval, er zat nog best veel op het achtergrondje. Daaroverheen met gesso gestempeld en nog een beetje extra gesso aangebracht. De vlinder gestempeld op een los stukje, uitgeknipt en ook vaag gemaakt met gesso en ook de randjes met gesso gedaan. Het stukje jute ook met gesso wit vaag gemaakt net als het labeltje.
Een rommelige uitleg maar ik vond het wel een mooi resultaat, dat helaas weer eens niet zo goed te zien is op de foto ...

We hebben op dit moment internetproblemen, de ene keer kunnen we erop en dan opeens is de verbinding weer weg. Ik heb nu net mn kans gepakt om snel dit berichtje te plaatsen maar helaas kan ik nu niet uitgebreid jullie blogs bezoeken :( Ik hoop dat ik gauw weer úren kan internetten ipv seconden, dus tot gauw!

5 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction zei

Schitterend vind ik deze kaart met de vlinder Bianca.
groetjes Marja

Jolette zei

Mooi Bianca!

M@rjan zei

Haha, zo leuk om te lezen! Maar het eindresultaat is schitterend, wat een mooie kleuren ook!!

Groetjes, Marjan

Janine zei

wat een mooi kaartje ☺ Zou ik zo in mijn brievenbus kunnen vinden, hahaa, maare, de mijne is veel mooier!!! ☺

CreativBär zei

Wat een verhaal en wat voor een mooi resultaat :-)