18 oktober 2011

Verjaardagskaartje


Tijdens de creatieve dag in Leusden heb ik een aantal stempelafdrukjes en stansjes gemaakt van de leuke stempelvoorraad van Wendy. Afgelopen weekend heb ik daar een kinderverjaardagsfelicitatiekaartje mee gemaakt.

Ik heb de stippen/ronde vormen terug laten komen in de kaart door met een pons cirkels uit te ponsen en ook in teveel gestempelde vlaggetjes rondjes uit te ponsen om die ook op de kaart te gebruiken. Dat is dan natuurlijk wel een beetje lastig dat als je een kaart aan het maken bent, dat je denkt 'hm dat had ik ook nog wel willen gebruiken' maar dat gaat dan natuurlijk niet omdat je zelf die spullen nu nét niet hebt ;)

Vind het zelf een heel vrolijk kaartje geworden, de kleuren zijn in het echt nog wat frisser. Ohja de ronde stempel heb ik toen van Marit geleend ... zucht ... wéér een stempel op mijn verlanglijstje :)

12 opmerkingen:

Cornelie zei

Wat een leuke kaart!!! Lekker vrolijk! en leuk al die ronde vormen die terugkomen!
Leuk om elkaars spulletjes te gebruiken!
Groetjes Cornelie

Marja's Stamp Addiction zei

Het is echt een schatje geworden Bianca. Prachtige frisse kinderkleuren en een leuke combi.
groetjes Marja

Wendy ten Hove zei

Oh, hij is zoooo leuk geworden!!! Wat leuk, dat je die stippen overal terug hebt laten komen, dat ziet er zoooo gezellig uit zo!! Helemaal top!!
Groetjes, Wendy

Anoniem zei

Het is zeker een leuke kaart, hij is speciaal gemaakt voor de verjaardag van mijn dochter, Jill. Zij is 1 jaar geworden, een hele mijlpaal. De kaart staat te glimmen bij ons op de kast!
Bedankt B!
Groetjes, BB

Petra Tillmann zei

Wat een leuk kaartje is het geworden!

Jolette zei

Vrolijke kaart, waar de jarige vast blij van wordt!

ScrappyDoo zei

Zeker geslaagd!

Judith zei

Een vrolijke en lieve kaart, Bianca! De giraf heeft gewoon iets schattigs. Ik vind het geweldig hoe je de vlaggetjes hebt gebruikt, en de rondjes...
Wat dat betreft zouden wij gewoon elke maand moeten afspreken. Er zijn nog zoveel spullen, die ik van jullie wil gebruiken, pfff... mijn wensenlijst is al zo lang, hihi
Groetjes, Judith

Janine zei

hij is leuk!! Lekker vrolijk!!

Ans S. zei

Wat een vrolijke kinderkaart heb je gemaakt, ziet er erg leuk uit.

Groetjes Ans

Marit zei

Oh, wat is ie leuk! De ronde stempel past echt perfect bij het girafje, wat heb je dat super gecombineerd!

Groetjes,
Marit

Ps Als ik wat afdrukjes voor je kan maken hoor ik het wel!!

Angèle zei

Superleuk idee om die cirkels terug te laten komen! Ik ben geïnspireerd Bianca! Je had met deze kaart kunnen meedoen bij DCL afgelopen week;)

Fijn weekend verder, Angèle