15 oktober 2011

Laatste in-de-tuin-gemaakt-kaartje van dit jaar

Toen het laatst zulk heerlijk weer was ben ik met mijn aquarelspullen in de tuin gaan zitten met de bedoeling de planten in de tuin te gebruiken als inspiratiebron en die mooi na te schilderen. Tsja. Het zijn een beetje rare bloemen geworden, maar het is al met al toch wel een bloemig kaartje geworden met een bloemetjesstempel als achtergrond, beetje sponsen met distressinkt en voor de zekerheid maar de tekst 'bloom' :)

Helaas waren er teveel aanmeldingen voor de cursus aquarel waar ik in september aan zou beginnen en was er iets misgegaan in de communicatie naar mij toe :( nu sta ik op de lijst voor de cursus in januari... tot die tijd zullen er waarschijnlijk nog wel vreemde bloemcreaties voorbij komen :) want ik blijf het leuk vinden lekker met de verf en water in de weer te zijn en het te combineren met stempels.

8 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction zei

ik vind het een onwijs elegante en mooie kaart geworden Bianca met mooie subtiele kleuren.
Fijne zondag en groetjes
Marja

Judith zei

Hallo Bianca,
Je bloemen lijken wel van die leuke luchtbelletjes (-: Ik vind ze wel schattig geworden in positieve zin!

Jammer dat de communicatie niet goed verliep en je nog tot januari geduld moet hebben. Maar ach, het is al half oktober, voor je het weet is het zover...
Groetjes,
Judith

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca!
Jammer dat je nog even moet wachten op de cursus, maar als Judith al zegt, de tijd vliegt voorbij! Ik vind dit een heel leuke kaart geworden, maar vind het ook net ballonetjes! Wat we er allemaal al niet in zien, hè?! ;-D Toen ik de titel van je bericht las, dacht ik dat je vandaag buiten had zitten knutselen! Dat was misschien toch ietsje te fris geweest, maar wel een heerlijk zonnetje nog!!
Groetjes, Wendy

Kim zei

Ik vind hem helemaal niet raar hoor. Het lijken een beetje op van die pluizenbolletjes van paardenbloemen. Leuk dat je een cursus gaat doen. Ik ben benieuwd hoe je vorderingen straks zullen zijn.

Groetjes van Kim

Petra Tillmann zei

Jammer dat je de cursus mis bent gelopen. Het is toch leuke kaart geworden!

Janine zei

meid ik vind het juist prachtig, ik houd van deze stijl is en ik zie er toch duidelijk een bloem in hoor. Prachtig!!

Gerdine zei

Nou, ze mogen dan misschien niet lijken op de bloemen in je tuin, mooi is dit kaartje wel!

Marit zei

Prachtig Bianca, die cursus heb jij niet nodig ;-)! Die tekststempel erbij is super!

Groetjes,
Marit