23 oktober 2011

Je zet er een bord op en je ziet het niet meer :)

We zijn pas geleden een midweek naar Kell am See geweest en hebben daar twee keer een bezoek gebracht aan een restaurant waar je heerlijk schnitzel kunt eten mmm. Terwijl we zaten te wachten heb ik inspiratie opgedaan door een grote poster die voor de ramen hing en door een tafelloper. De tafelloper laat ik van de week zien, nu eerst de poster:
De combinatie van het frisse rood van de appels met het bruine, natuurlijke van het rieten mandje vond ik erg mooi. Thuisgekomen lag er een lijstje met nog te maken kaarten op mij te wachten :) en voor het kaartje voor Inge vond ik het leuk om deze inspiratie erin te verwerken.

Ik heb voor het kaartje o.a. een bloem gebruikt uit een wegwerpwashandje (vorm overgetrokken en uitgeknipt) en een stuk uit een stoffen placemat geknipt (je zet er een bord op en je ziet het niet meer :) ...). De placemat heb ik toen in 3 kleuren gekocht bij de Tedi in Kleve voor de prijs is het niet zonde om erin te knippen. Ook weer een voorbeeld van iets wat je in huis hebt voor een ander doel maar wat prima te verwerken is bij de knutsel, dus heb je zo'n placemat met allemaal vetvlekken erin die er niet meer uitgaan, gooi het niet weg maar knip er van de nog goede delen kleine lapjes van (alhoewel, misschien geeft zo'n vetvlek wel een mooi effect haha)!

Met dit kaartje wilde ik ook laten zien dat je cute-stamps niet altijd hoeft in te kleuren, dat ze met een enkel detail ook al mooi zijn door de afbeelding alleen al.

Tot slot wil ik jullie bedanken voor al jullie leuke reacties op mijn vorige kaart! Die stipjes erbij vond ik best even een gok, maar het heeft gelukkig goed uitgepakt ;)

Ik wens jullie een fijne zondag toe, het wordt heerlijk weer om erop uit te gaan ... ik ga me ook even van de knutselspullen loswrikken en een frisse wandeling maken en wie weet wat voor inspiratie er dan allemaal komt opborrelen!

19 opmerkingen:

Scrapfanaat Peter zei

Wat een leuke verhaal en je kaart is erg mooi zo, wn ja we hebben zo in en rond het huis veel spullen waar we best veel mee kunnen maken voor kaarten of scrap layouts, dus gooi ik weinig weg.

Groetjes Scrapfanaat Peter

Mieke zei

Wat leuk gedaan! En inderdaad, de stempel moet niet altijd ingekleurd zijn, dat is bij deze bewezen ;) Erg mooie kaart, de kleuren zijn prachtig!

martina's kaartjes zei

waar je je inspiratie toch niet vandaan kan halen, nietwaar ? jawel, overal zien wij knutselmogelijkheden, soms komt de inspriatie wat later, maar dat geeft niet.
in ieder geval, heel leuk kaartje,
grtjs, martina

Christine zei

Leuk kaartje Bianca! De kleuren zijn inderdaad mooi samen en zo recycleren wij onze spullen op onze eigen manier!
Liefs
Christine

Margot zei

wat een geweldig gaaf kaartje!

Inge zei

En hij is dus HEEL MOOI en staat te pronken in mijn boekenkast!!!! Grappig dat je bij een poster op het idee kwam :-)

Marja's Stamp Addiction zei

Leuk verhaal en prachtige kaart Bianca. De kleuren zijn ook erg mooi bij elkaar.
groetjes Marja

Dymphie zei

wat heerlijk om te lezen hoe je aan de inspiratie voor dit supermooie schattige kaartje kwam :)

Anneke zei

Leuk om je inspiratiebron te tonen! Heel mooi kaartje, leuke kleuren samen! Die jute doet het ook goed op kaarten, top!

Wies zei

Een erg leuk kaartje Bianca. Mooi geheel. Je mist de kleuren inderdaad niet bij het egeltje.

Kim zei

Wat een leuk kaartje en inderdaad je hoeft het stempeltje helemaal niet persee in te kleuren.
Groetjes van Kim

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Goh, wat leuk toch altijd waar jij je inspiratie vandaan haalt, geweldig zeg!! Ik heb inmiddels m'n kerst stempel collectie aangevuld, dus ik ben inmiddels lekker bezig! ;-D Die stempel heb je heel leuk gebruikt zo, top! Ik heb ook van die leuke muissies, maar tot nu toe alleen nog maar naar gekeken, hi hi, toch gauw ook eens wat mee maken!!

Fijne week vast!
Groetjes, Wendy

Wendy ten Hove zei

eh.... m'n hoofd zat denk ik bij So You Think You Can Dance.... egeltjes bedoel ik natuurlijk!!!

Gerdine zei

Heel leuk gedaan! Vooral die achtergrond met de tekst! En het egeltje is heel schattig!

M@rjan zei

Gaaf kaartje, Bianca! Haha, moest wel lachen om je placemat verhaal. Tja, inderdaad.. vetvlekken enzo op den duur, dus een leuk gebruik door jou op een kaart.

Groetjes, Marjan

CreativBär zei

Hoi Bianca,
wat een mooie kaart.
Het is altijd leuk om te zien, hoe veel inspiratie men overal kan vinden :-)
Groetjes
Bianca

Janine zei

ik vind jou echt super, zit ze te eten ziet ze gelijk weer prachti dingen om thuis weer nog mooiere kaarten van te maken. Dat noem ik pas een creatief iemand!! Mooi meid. en deze keer geen hekje hoor ☺

Jolette zei

Erg mooi kaartje Bianca!
Leuk om te zien waar je al dat moois vandaag haalt!!!

Terry zei

ooo,wat een schattig kaartje! Superrrr mooi!