16 februari 2011

Hero-Arts

Van het weekend heb ik dit kaartje gemaakt met mijn nieuwe Hero-Arts-setje met o.a. een typemachine. Een geweldig leuk setje, al was het alleen al om het rondje dat er bij zit, die heb ik hier voor de achtergrond gebruikt. Ik had het idee van een velletje papier uit de typemachine te laten komen al eens gezien op internet en ik vond dat zo'n leuk idee dat ik het idee heb gebruikt voor deze kaart. Met een pen het papiertje een beetje rond gebogen, het is wel redelijk zichtbaar op de foto. Toen bedacht ik me, het is wel een beetje kaal op het tafeltje (met tafelkleed:)...) en toen heb ik een setje stempels gebruikt die ik nog niet eerder heb gebruikt (weer zo'n vergotten stamp...) namelijk de vaas met de tak. Ik heb eerst de tak op de achtergrond gestempeld en later de vaas die ik uitgeknipt heb, erop geplakt. De bloemetjes heb ik geponst en ik vond het wel grappig om hetzelfde papier te gebruiken als ik voor het tafelkleed heb gebruikt. Ik vind het een echt 'Hero-Arts'-kaartje geworden en vind 'm dan ook goed geslaagd! De typemachine heb ik op bruin papier gestempeld en dat is op de foto niet zo goed te zien, maar 'in het echt' is het contrast tussen de zwarte inkt en het bruine papier wel goed te zien.

10 opmerkingen:

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Hij is super leuk geworden!! Inderdaad een echt Hero Arts kaartje en zo leuk dat de verschillende onderdelen terug komen, super gemaakt. Leuke kleurtjes ook en hip tafelkleed!

Groetjes, Wendy

Jolette zei

Leuk die type machine met die brief eruit!
Echt een heeeeel leuk idee!

Jolanda zei

wat mooi,de stempels zijn geweldig leuk!!Heel lief kaartje!

Janine zei

eniggggggggggggggg, wat een idee met dat velletje papier, echt helemaal leuk

M@rjan zei

Ik heb geen idee wat een echt Hero Artskaartje is, ben geen echte stempelaar, maar jouw kaart vind ik geweldig en ook erg origineel qua idee!!

Groetjes, Marjan

Petra Tillmann zei

Superleuk kaartje, Bianca! Leuk die stippenachtergrond en de typemachine!

Judith zei

Een perfecte huiskamersfeer heb je weten te creëren, Bianca. Leuk!

Tineke zei

Je hebt een hele gezellige kaart gemaakt Bianca!
Even koffie drinken?
groeten,
Tineke

CreativBär zei

Hoi Bianca,
dit is een leuke kaart met de typemachine :-) Het idee, dat het papier uit de typemachine komt, is heel goed en goed op de foto te zien. Met de vergeten stempel is dat zo iets, haha, ik heb hier ook nog een heleboel in mijn kast liggen en volgende maand is Creativa in Dortmund, dus zullen zeker nog enkele stempel erbij komen.
Wens je nog een fijne weekeinde.
Groetjes
Bianca

Inge zei

Hij is erg leuk deze kaart, de stempel had ik ook gezien en nu word ik toch wel een beetje hebberig ;)