27 november 2010

Nog een paar weken en dan is het ... kerst!

Allereerst: het is even rustig op mn blog maar dat komt omdat ik niet tevreden was over de foto's van de gemaakte kaarten. Nu in het weekend ga ik het weer proberen om overdag goede foto's te maken.

In de nieuwsbrief van Art Journey werd gesproken over de 12 tags of Christmas die Tim Holtz weer gaat starten. Vorig jaar waren het al zulke mooie technieken maar kwam ik er niet aan toe om ze allemaal uit te proberen. Dit jaar wil ik elke tag uitproberen voor zover ik de materialen heb. Alleen al van het aankondigingsfilmpje wordt je al enthousiast, klik op onderstaande link en kom alvast in kerststemming!

12 tags of Christmas

Ik heb trouwens besloten dat ik niet 80 kaarten ga maken, ik begon het namelijk bijna niet meer leuk te vinden;)... afgelopen jaren heb ik van alle gemaakte kaarten een exemplaar bewaard en ook een paar waarvan ik er maar één had, die ga ik nu dit jaar gewoon versturen waardoor ik er al een flink aantal heb.
Dat geeft me weer wat ruimte voor het volgende:

Als je het leuk vind om een zelfgemaakte kerstkaart van mij te ontvangen, mail me dan je adres! (mijn emailadres staat bij mijn profiel) Ik heb de zin in kerstkaarten weer terug gevonden (haha) en ik ga dan ook graag aan de slag voor jullie!

Fijn weekend allemaal!

7 opmerkingen:

Kim zei

Ik hoef gelukkig niet zo veel kaarten als jij, maar bij mij houdt het ook een keer op hoor.

Het lijkt mij wel leuk om een kerstkaart uit te wisselen, maar ik kan je emailadres niet vinden :)

M@rjan zei

Ik vind het erg leuk om een kaart van jou te krijgen, dus ik ga even kijken of ik je mailadres nog heb, dacht van wel.

Fijn weekend, Marjan

Saskia zei

Maak je van alle kaarten meerdere exemplaren? En welke stuur je dan weg, de bestgelukte of de mindergelukte?

Groetjes,
Saskia

Bianca Kalksma zei

Saskia: de meeste jaren maakte ik van een aantal kerstkaarten dan 10 stuks. Dat was ik dit jaar ook weer van plan, maar het wilde niet zo, vandaar dat ik de kaarten van de andere jaren nu ook verstuur. Nu ga ik gewoon verder met verschillende kaarten te bedenken en te maken en die verstuur ik dan. Haha ja ik stuur ook de iets minder goed gelukte op, maar dan wel naar personen waarvan ik het vermoeden heb dat ze het niet opmerken:)

Saskia zei

Och, dat heb ik ook altijd, als een kaart iets minder gelukt is, gaat deze niet naar een mede-kaartenmaakster, maar een argeloos familielid ofzo, haha.

Janine zei

oh die had ik gemist, ben benieuwd wat die tim holz nu weer gaat maken :))

Inge zei

O leuk! Ik ga je mailen :)