22 november 2010

Forever Friends


Soms lopen dingen totaal anders dan je verwacht. Zo zou ik de 13e een Forever Friends kerstworkshop gaan geven aan 2 enthousiaste door mij aangestoken kaartenmaaksters, krijgt één van hen de griep. Zó jammer. Maar achteraf bracht ik de helft van die dag in bed door met fikse nekpijn die die ochtend spontaan met mij was opgestaan...
Die week ook onverwachte post ontvangen waarbij ik meteen zoiets had, dat verdient een kaartje.
Dus ik ben die zaterdagochtend toch even met de Forever Friends stempels aan de slag gegaan samen met mijn twee nieuwste Different Colours stempels en ik heb deze twee kaartjes gemaakt. Ik vind ze zelf super en ik zou er nog wel tig kunnen maken, als de kerstkaarten niet op mij lagen te wachten;)

Het gaat met mijn nek en rug weer prima gelukkig en er ligt een vrije dag voor me dus... Santa Claus en Rudolf krijgen alle aandacht van mij. Ik ben trouwens benieuwd hoeveel kaarten jullie willen gaan maken.
Bij mij liggen zowiezo 80 adressen op een kaart te wachten. En eigenlijk wil ik de vaste bezoekers van mijn weblog ook een kaartje sturen. Dus zullen het er nog een aantal meer worden... Maar we hebben nog even de tijd;) Iedereen een fijne dag toegewenst!

12 opmerkingen:

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Deze zijn super!!! Geweldig, zoals de kleuren mooi bij elkaar passen, erg leuk gemaakt, en ze blijven toch super, die beren! Erg mooi!

Groetjes en fijne dag, fijn dat je weer beter bent!
Liefs, Wendy

Jolanda zei

Het zijn schatjes deze kaartjes en wat fijn dat t weer beter met je gaat!!
Je kerstkaarten zullen vast fantastisch worden....!!!
Fijne dag.

M@rjan zei

Prachtige kaartjes! Mooi strak en de beertjes maken het lief.
Fijn dat het weer iets beter gaat, houden zo!

Kerstkaarten... ik heb er nu 45 en laat dat zo. Ik stuur ze alleen aan mensen die het waarderen en de rest krijgt een gekochte.Bovendien doe ik mee aan de lijst van SBN en dat zijn er al 13. Ga je echt 80 kaarten maken?? Ik vind het knap!

Groetjes, Marjan

Janine zei

wat jammer te horen dat je ziek was, ik hoop dat dit nu wegblijft en je rustig verder kan werken, leuke kaartjes weer bianca

Judith zei

Hallo Bianca,
Schattige kaartjes laat je zien!
Fijn dat je weer beter bent, heel vervelend als je pijn hebt.

Kerstkaarten ga ik niet maken, maar voor mijn familie ben ik bezig met theelichtkaarten, die ik voor zondag klaar wil hebben. Dan is de 1e adventszondag.
Succes met je kerstkaarten (wat een groot aantal...)

Groetjes, Judith

Anita zei

Ow wat een liefies!!!!
Mooie kleuren gebruikt Bianca.
Ja ik ben ook al aatdig op weg met m'n kerstkaarten. Heb er nu zo'n 50 klaar. pffffffff ben over de helft ;)

Kim zei

Wat een heerlijke kaartjes en die stempeltjes zijn ook geweldig leuk om je kaarten mee te verfraaien.

Petra Tillmann zei

Wat een lieve kaartjes! Leuk gecombineerd met de stempels van Different Colors.

Inge zei

Zo super cute!! Pas je wel goed op met je nek/rug? Ik maak precies evenveel kerstkaarten als waar ik zin in heb. Ik heb met het kaartenmaken niet zoveel zin in 'moeten'. In het 'echte' leven 'moet' ik al genoeg, hihi!

Jolette zei

Lieve kaartjes heb je gemaakt Bianca!
Echt heel schattig!

Betty zei

Vooral die paarse vind ik erg mooi ;-)
Dankjewel!

Betty

Marit zei

Oei, wat een plannen! Ga je echt zoveel kaartjes maken? Zet 'm op!!! Ik ben meer met de dagen ná kerst bezig eerlijk gezegd... (zie mijn blog vandaag)Ik wens je een fijn weekend!