12 oktober 2010

Tsja... soms lukt het en soms niet

Tsja... ik zie altijd zulke mooie kaarten met accentjes gemaakt met de naaimachine. Nu ben ik een tijdje geleden druk geweest om de naaimachine na ruim 30 jaar weer aan de praat te krijgen en het is gelukt. Maar pfft wat is dat moeilijk zeg! De steekjes laten een beetje los ;) en het is heel moeilijk om het recht te krijgen, nu hoeft dat niet altijd, maar goed. Dit kaartje heb ik voor mn schoonmoeder gemaakt als bedankje voor het helpen met de naaimachine, zij heeft mij inmiddels ook een tip gegeven hoe de steekjes vaster te krijgen want dat had zij als prof natuurlijk meteen opgemerkt... Maar voorlopig heb ik hier al wel weer genoeg mee geklungeld... Ik heb hiermee wel mn nieuwe stempels van Stempel Mekka kunnen gebruiken, de middelste stempel is op de foto niet goed te zien, in het echt gelukkig wel.
p.s. jullie willen niet weten hoe lang ik met dit kaartje bezig ben geweest... vandaar dat ik het toch maar laat zien op mn blog ;)

8 opmerkingen:

Janine zei

Ik begrijp wat je verteld, alhoewel ik een ervaren naaister ben, maar kaarten naaien, hahaa, dat is me ook nog neit gelukt, dus die tip mag je wel delen :)0 mooie kaartje bianca!!!

Jolanda zei

ik heb geen naaimachine lijkt me zo lasig...doe alle steekjes met de hand.Gaat niet zo snel..maarja,het is een soort therapie he t scrappen,dus snel hoeft t niet!!
Fijne dag!!

M@rjan zei

Ik naai (en borduur) ook wel eens op layouts en kaarten, is erg leuk om te doen! Je schoonmoeder zal de spanning wel bedoeld hebben, haha.
Ik ken dat verschijnsel.
Je kaartje is super!! Mooie en zeer toepasselijke embellishments heb je gebruikt.

Groetjes, Marjan

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Complimenten, hoor! Volgens mij is het super lastig om met zo'n naaimachine om te leren gaan!!! Ik heb het zelf ook nog nooit gedaan, maar vind stiksels op kaarten altijd prachtig! Ik hoop dat het hulpje dat ik heb gezien, snel op de markt komt: http://www.weronthenet.com/sew_easy
Ben benieuwd of dat gaat doen wat ik hoop, hi hi!
Fijne dag!

Liefs, Wendy

Petra Tillmann zei

Ik vind het vooral moeilijk om recht te naaien op papier. Het verschuift nogal snel. Kaartje is leuk geworden. Zal je schoonmoeder vast heel blij mee zijn!

CreativBär zei

Ha ha Bianca,
dat ken ik,ik heb ook altijd ruzie met mijn naaimachine. Ik knutsel altijd zo veel, maar zeg niet, dat ik iets zal naien....
Jouw kaartje is mooi, er zal jouw schoonmoeder blij me zijn.
Groetjes
Bianca

Inge zei

Ik vind het een leuk grappig kaartje! Ik gebruik de naaimachine wel maar maak dan juist rommelige randjes. De rechte randjes doe ik met de hand en ijzergaren.

Judith zei

Hallo Bianca,
Het gevoel 'het lukt niet' ken ik wel. Maar ik vind je kaart leuk geworden. En, ach, uitproberen mag toch wel (-:
Succes met je volgende naai-project
Groetjes,
Judith