1 september 2010

Voorbeeldkaart nr. 4


Deze kaart vind ik zelf heel erg mooi geworden. De stempels zijn van Different Colors en ik heb ingekleurd met Copic Markers. Een heel verrassend kleureffect omdat ik over de beige en bruine kleur met de licht roze kleur ben gegaan en dat een heel mooi subtiel ouderwets maar wel chique kleur geeft. De layout vind ik ook heel goed gelukt en ga ik vaker doen en straks zeker met de kerstkaarten (ideeën genoeg, nu nog mee beginnen haha!). Ik vind de kleuren van de kaart echt heel mooi in combi met het papier (het is geen zwart maar bruin), echt een super kaart vind ik het al zeg ik het zelf:)

7 opmerkingen:

Yvonne zei

Het is inderdaad een prachtige kaart geworden met hele mooie kleuren! Wat grappig dat je met het uitproberen van kleuren tot zo'n mooie kleurencombinatie komt.
Prima lay out! En de tekststempel van Different Colors is ook geweldig!
Groetjes van Yvon

Janine zei

dat mag je rustig zeggen want hij is inderdaad erg mooi, ik heb er ook al 2 klaar, maar denk nog even na over nog eentje :)) je ziet, je hebt me weer goed aan het werk gezet :)) fijn weekend Bianca, grusse van janine

Jolanda zei

Hoi Bianca,wat mooi weer!!Deze bloemen stempel is zo heeel mooi!!
Fijn weekend,Jolanda

M@rjan zei

Ik vind het ook een superkaart, heel erg mooi Bianca!

Fijn weekend, Marjan

Petra Tillmann zei

Het is inderdaad een mooi kaartje!

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Hij is prachtig! Werkt super zo, deze met de vierkantjes en met zo'n lieve tekst er bij is het voor iedereen een plezier om te ontvangen, toch?! Geweldig!

Liefs, Wendy

CreativBär zei

Hoi Bianca,
dit kaart is werkelijk heel erg mooi.De kleuren passen zo goed bij elkaar - prachtig :-)
Groetjes
Bianca