1 september 2010

Voorbeeldkaart nr 3


Deze voorbeeldkaart is iets 'klassieker'. De achtergrond is gemaakt met ecoline en daarop heb ik met ronde bakjes/waxinelichtjes rondjes gemaakt met gesso na goede tips van Yvonne.

Mijn rondjes zijn nog niet helemaal dun maar ik ben er wel heel enthousiast over, vooral over de combi van het blauwe en de witte rondjes, dat ga ik zeker weten in heel veel kerstkaarten terug laten komen:) Bij één rondje kun je een stip in het midden zien, toen liet het waxinelichtje los in de houder:)Voortaan toch een helemaal afgebrande nemen haha, alhoewel het wel een grappig effect geeft.

De plaatjes zijn van Crafty Individuals en de stempels o.a. van Tim Holtz, Inkadinkado.

10 opmerkingen:

Jeany zei

nou die tip inthudt ik, ik vind deze weer prachtig, wat goed gelukt met die rondjes, vind ik juist leuk dat beetje doorzichtige. mooi hoor bianca enne..... ik zal me braaf aan de vierkantjes houden want dat andere gaat niet met vierkantjes en iedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen zat :)) doei meid, groeten van Janine

Yvonne zei

Wat zijn je gessorondjes goed gelukt Bianca, TOP!!! Ze zijn zo mooi niet overal hetzelfde afgedrukt, op sommige stukjes iets dikker en andere stukjes iets dunner, ik vind ze helemaal goed hoor! Dat waxinelichtje is een hele leuke tip, je begreep met het soort rondjes en de dikte van de rondjes precies wat ik bedoelde. En je hebt ook nog eens een prachtige kaart gemaakt, leuk die rondjes over de vierkante blokjes!
Groetjes van Yvon

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Wauw, wat mooi, zeg! Ik heb geen idee hoe je dat doet met dat gesso, ha ha, ik ken het eigenlijk niet eens, maar wat een mooi resultaat!! Super kaartje!
Je vroeg over dat Glossy Accents, so heet het inderdaad ook en het is van Ranger. Ik koop veel spullen bij Harlekino, die hebben vaak wel een goede prijs vind ik (http://www.harlekino-webshop.nl). Die Glossy Accents gebruik ik best vaak, leuk spul!

Liefs, Wendy

Jolanda zei

zooo,deze is ook weer heeeeel mooi!!!!Super voorbeeld!
Fijne dag,Jolanda

M@rjan zei

Mooi gedaan!! Leuk effect is het met die rondjes!

Anneke zei

Heel mooie kaart Bianca! De gesso komt inderdaad heel goed tot zijn recht op het blauwe van de achtergrond, mooi!

Inge zei

Mooie kaart! Leuk idee, de gesso met de waxinelichtjes ;)

Petra Tillmann zei

Deze is ook leuk!

Milnie zei

wow! Schitterend hoe je zelf de achtergrond gemaakt/bewerkt hebt!

liefs

CreativBär zei

Hoi Bianca,
wat een leuk kaart.
Als ik dit zo zie, krijg ik meteen zin, om ook te knutselen - helaas ben ik vandaag te moe,ik hoop, dat het aan het weekeinde gaat lukken...
Groetjes en een fijn weekeinde gewenst
Bianca