21 september 2010

I'm dreaming of a white ... christmas...


Eindelijk deze kaart laten zien op mijn weblog, ik had de kaart al een tijdje geleden gemaakt. Ik heb hiervoor digitale stempels van  Marj@n gebruikt en ingekleurd met Copic Markers (als je op de foto klikt krijg je een grotere foto waardoor je de digistamps beter kunt zien). Het is een eenvoudig, lekker strak kaartje geworden en ik denk dat ik er hiervan wel een aantal ga maken voor de kerst. Neem eens een kijkje bij de digitale stempels en dan ook meteen op het blog van Marj@n, wát een geweldige kaarten maakt zij, heel inspirerend ook en ik ga mezelf gauw eens een challenge opleggen om een kaart zo stijlvol en mooi à la Marj@n proberen te maken... :)

De komende tijd zal ik druk in de weer zijn met het voorbereiden van workshops die ik vanaf eind oktober zal gaan geven en zit ik met mn neus tussen de kerststempels, kerststerren, sneeuwvlokken en heb ik gezelschap van kerstmannen en sneeuwpoppen:)

Ik heb gelukkig wel een klein voorraadje kaarten van afgelopen anderhalve week zodat ik wel regelmatig iets nieuws op mn blog kan laten zien. Reacties op jullie blogs zal ik tussendoor blijven geven, maar deze week zal dat helaas op zn vroegst vrijdag worden. Ik wil nl niet snel snel de blogs bekijken maar gewoon lekker op mn gemakkie al het moois bekijken en (positief) becommentariseren:)

Nu ga ik me gauw in het gezelschap mengen van Santa Claus en Frosty the Snowman (oh wat erg dat je dan meteen die kerstliedjes in je hoofd hebt zitten, maar ach, dan ben je wel meteen goed in de stemming haha)...

8 opmerkingen:

Jeany zei

Hoi Bianca, wat leuke kaart, en wat grappig, een digistamp, wat ze niet allemaal uitvinden, :)) jij zit er wel vroeg bij, hopelijk heb je tegen die tijd toch nog zin in de feestdagen, hahaha, vel succes met je cursussen maar vooral ook veel pleizer, groeten van Janine

Inge zei

Leuk strak digi- kaartje! En veel succes met de workshop voorbereidingen :)

Yvonne zei

Mooie strakke kaart, ook in mooie kleuren!
Succes met je workshops, je zit er straks wel helemaal goed in zeg. Pas op voor Rudolph, ik heb me laten vertellen dat die in september nog niet zo "in the mood" is, ha ha!
Tot ziens op de blogs, groetjes van Yvon

Judith zei

Hallo Bianca,
Hier hou ik ook wel van, een rustig kaartje. Mooi!
groetjes van Judith

Judith zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marjan zei

Je kaartje had ik als een van de eersten gezien en ik vind het nu weer zo super om te zien hoe mooi je de digi hebt verwerkt! Prachtige, strakke en stylish kaart!

En.. ik zit hier gewoon te blozen... lief van je, dank je wel!

Groetjes, Marjan

CreativBär zei

Hoi Bianca,
leuk kaartje. Groetjes aan Sinta Claus en Frosty. Ik wens je veel plezier met de kerstliedjes en de workshops
;-)
Groetjes
Bianca

Jolanda zei

heel mooi zeg,zo mooi rustig,super!
Fijne avond,Jolanda