13 september 2010

CadeauzakjeDe reden dat ik vorige week minder tijd voor de knutsel en mijn blog had, was dat ik 2 gezellige dagen bij mijn tante in Leiden was. Ik had voor mijn tante een verlaat verjaardagscadeautje gekocht en dat moet dan natuurlijk wel in stijl verpakt worden:) Omdat mijn tante een heel smaakvolle inrichting heeft gebaseerd op de zee/duinen qua kleuren en accessoires heb ik gekozen voor dat thema bij het maken van het cadeauzakje. Het cadeautje kon maar nét in het zakje, en gelukkig is het me nog net gelukt het zakje met een lintje dicht te knopen. Ik heb papier van de Action gebruikt en de stempels zijn van The Queen's Dresser Drawers (bedankt Yvonne voor het geven van het merk!). De stempels heb ik gestempeld op scheppapier, dat je zo lekker kunt scheuren en wat een leuk effect geeft.

4 opmerkingen:

Wendy ten Hove zei

Hoi Bianca,

Wat is hij mooi geworden, ook heel stijlvol en mooi in het thema zee. Zal ze leuk vinden! Fijn dat je cadeautje er net in paste, anders was het wel jammer geweest! Mooi!

Groetjes,
Wendy

M@rjan zei

Gaaf zeg!! Je tante was er vast weg van. Wat attent ook om je cadeau aan te passen aan haar smaak, des te meer wordt het gewaardeerd, denk ik.

Groetjes, Marjan

Jolanda zei

wat mooi Bianca,super!Leuk dat zee thema!

Yvonne zei

Prachtig cadeauzakje! En helemaal in de stijl en kleuren van jouw tante, leuk hoor! Daar was ze vast en zeker blij mee.
De dames in badpak heb ik ook, unmounted, ze zijn van The Queen's Dresser Drawers, de stempel heet Bathing Beauties.
Groetjes van Yvon