11 augustus 2010

Gemaakt kaartje voor Yvonne voor bij de verrassing van challenge 6


Bij de challenge van vorige maand had ik een verrassing beloofd voor één van de deelnemers. De kaart van Yvonne heb ik toen om diverse redenen uitgekozen (klik HIER om het nog eens na te lezen of om de kaart te bewonderen). Het pakketje dat ik voor Yvonne heb samengesteld is gister bij haar aangekomen. Ik vond het heel leuk om het samen te stellen nadat ik bij haar had nagevraagd welke kleuren zij graag gebruikt bij de knutsel.

Op Yvonne’s weblog staat een foto en beschrijving van het pakketje, ik heb het met een grote grijns op mijn gezicht gelezen, het is zó leuk om mensen te verrassen! Klik HIER om naar Yvonne’s weblog te gaan.

Voor bij het pakketje heb ik een kaart gemaakt in dezelfde kleuren op dezelfde manier als de andere kaarten geïnspireerd door het schilderij dat ik onlangs zag.

Laatst heb ik gemerkt hóe leuk het is om een candy te winnen en nu heb ik gemerkt hóe leuk het is om een verrassing aan de challenge te koppelen. Dit ga ik zeker vaker doen!

6 opmerkingen:

Anita zei

Prachtige kaart!!

Yvonne zei

Nogmaals bedankt Bianca voor je super mooie kaart én voor dat prachtige verrassingspakket!!! Ik ben er erg blij mee en ga er zeker iets leuks mee maken.
Groetjes van Yvon

Anneke zei

Heel mooie kaart heb je voor Yvonne gemaakt!

Jolanda zei

heel mooi,dat blauw met bruin vind ik heel mooi!!
Fijne dag,Jolanda

M@rjan zei

Prachtige kaart is dit ook weer, Bianca! Het zijn toch kleine kunstwerkjes!

groetjes, Marjan

Adriana zei

Wat een supermooie rustige kaart zeg. Echt prachtig.

groetjes Adriana