9 augustus 2010

Challenge bij Stempelwinkel


Eén van de bekende stands op een beurs is altijd de herkenbare stand van de Stempelwinkel. Ik heb er een aantal mooie gezichtenstempels en bloemenstempels gekocht en elke keer zie je wel weer iets moois.

Nu krijg ik nieuwsbrieven van Jetske, van de Stempelwinkel, met nieuws over stempels, over de webwinkel en zoals laatst weer een challenge. Email bij het opschonen van de inbox verwijderd en de dagen vliegen voorbij...

Tot ik weer een mail kreeg, met een herinnering voor de Challenge. Nu weet ik, als challenge-bedenker, dat het leuk is als veel mensen op je challenge reageren. En er had nog maar één persoon op de challenge gereageerd en je kunt notabene een waardebon winnen! Hm... is altijd leuk:)

Voorwaarde voor de challenge is dat je ALLEEN stempels gebruikt die te koop zijn bij de Stempelwinkel en dat je een techniek gebruikt die op hun weblog staat en het moet weergeven wat de zomer voor jou betekent.

Okay. Een driedubbele challenge dus.
Nu heb ik mijn stempels geordend in mappen, zonder merk of winkel. Dus het was even zoeken naar stempels die ik bij de Stempelwinkel had gekocht. Afgelopen dinsdag heb ik mijn eerste 3 flesjes glimmermist gekocht. Had al iets geprobeerd maar was tot de conclusie gekomen dat het niet zo makkelijk was als dat het leek. Eén van de technieken op de Stempelwinkelblog is met glimmermist en een masker.

Dus… men neme een doos… legt daar het papier in, ik had geel papier gekozen. Heb dat met pearl glimmermist bespoten. Toen het sequintwaste (een masker met allemaal rondjes) met plakband erop geplakt en er flink met gold glimmermist op gespoten. Tuurlijk ging het uitlopen… maar toch waren er nog wel rondjes te zien als je héél goed kijkt:


Waarom deze kaart voor het onderwerp zomer:
Geel van de zon
Blauw, nee, felblauw van de prachtige lucht op een zomerse dag
Script: lezen, heel veel lezen lekker buiten onder de parasol en dan vooral op vakantie
Klokje (rechtsbovenin): het blijft langer licht, meer tijd voor leuke dingen
Bloesem: prachtige witte, zachtkleurige bloesem tegen een felblauwe lucht is altijd het teken dat de zomer in aantocht is. Heerlijk. Ik heb deze bloemetjes blauw gemaakt, wit vond ik een beetje te flets tegen de gele achtergrond.
Goud van de glimmermist: de gouden, warme gloed van de zon waardoor je je, mits het niet te warm wordt, zoveel beter voelt.

Ik heb voor deze kaart de volgende stempels gebruikt face, watch and calligraphy (heb daar ook de stippen mee gestempeld), bloesemtak en calligraphic portret.
De foto geeft de kaart niet helemaal weer zoals hij is, maar wat de foto wel goed laat zien is het glanseffect:). Ik heb trouwens de blauwe stippen en de tekst op het vellum met Brilliance pearlescent sky blue gestempeld, deze inkt geeft ook een glans.

11 opmerkingen:

Anneke zei

't Is een superkaart geworden, mooie stempels, mooie kleuren ook! Ben jaloers dat je glimmer zo goed "pakt" op de foto :)

Jetske zei

Wat een prachtige kaart, en nog een hele uitleg erbij ook! Super!

Adriana zei

Wat een mooie kaart en heel erg leuk om te lezen wat ieder onderdeel van de kaart voor jouw betekend. Heel bijzonder. Mooi gemaakt zeg.

groetjes Adriana

Jeany in a Bottle zei

hee das leuk, ik heb toevallig ook bij haar een hop stempels bestelt, maar geen neiuwsbrief ontvangen dus ik ga dra ook even bij haar kijken, ze heeft geweldige stempels, je kaart is prachtig geworden, maar ja, hoe kan het ook anders, jouw kaarten zijn altijd mooi. :)) bedankt voor de tip, ga dra ff kijken ennne, vandaag komen mijn kaartjes :)) cu Janine

M@rjan zei

Dat ziet er geweldig uit, Bianca!
Leuk zoals je alles beschrijft, mooie uitwerking van de challenge dus!

Succes!

Groetjes, Marjan

Petra Tillmann zei

Er zit een hele theorie achter... mooi kaartje hoor!

petrasart zei

It is a wonderful card!!!

Saskia zei

Heel mooie kaart, Bianca. Ik zie dat je zelf ook challenges organiseert. In september zou ik daar weer wat meer tijd voor moeten hebben, dus wie weet kom ik dan nog eens buurten.

Groetjes,
Saskia

Bea zei

Mooie kaart Bianca!,
Ben gelijk maar volger geworden.
Groetjes Bea Wagenvoort.

stempelhexe zei

Eine schöne Karte hast Du gestaltet, gefält mir sehr.

LG
Ulla

Rosie zei

Wow, die ist brilliant