5 augustus 2010

Award van Marjan en Wendy:)Het was een verrassende ochtend. Eerst kom ik tot de ontdekking dat ik de gelukkige was bij de Candy van Wendy (ik heb bijna de hele dag met een big smile rondgelopen..., heb nog net geen straatje staatsloten gekocht om mijn geluk verder op de proef te stellen...) en toen las ik dat ik een leuke award heb gekregen van Marjan.

Kom ik net thuis, zie ik dat ik dezelfde award ook heb gekregen van Wendy;)

Marjan en Wendy bedankt!!

Het is bij deze award de bedoeling dat je iets vertelt over vijf stijlen betrekking hebbende op jezelf zodat de bloggers je een beetje leren kennen.
Okay.

Mijn leesstijl is vaak twee boeken tegelijk lezen (vraag me niet hoe het komt maar het is vaak zo) en dan meestal spannende boeken. Mijn meest favoriete boek is De schaduw van de Wind van Carlos R. Zafon, dat dikke boek heb ik inmiddels al 4x gelezen en ik sta te popelen om het een 5e keer te lezen.

Mijn vrije tijd stijl is gevuld met hobby’s en naast kaarten maken is dat ook lezen, internetten en op zn tijd wandelen en fietsen. Fotograferen deed ik ook altijd graag maar dat is een beetje verdrongen door het kaarten maken.

Mijn kookstijl is gemiddeld 30 minuten en dan het liefst zonder ingewikkelde ingrediënten omdat je die toch nooit meer gebruikt en ook geen vreemde rare gerechten, gewoon iets waarvan je je kunt voorstellen hoe het smaakt;)

Mijn woonstijl is opgeruimd, soms iets té opgeruimd waardoor ik dingen niet meer kan terugvinden. Alleen tijdens de knutselmomenten moet je niet op mijn kamer komen, dan is het alles behalve opgeruimd, dan mag je blij zijn als je nog een stukje bureau en een stukje vloer ziet.

Mijn kledingstijl is meestal een blouse of een vest/trui met vhals met shirt of blouse eronder en vaak is het in de kleur paars, al heb ik mezelf een paars-aanschaf-stop opgelegd om eens te variëren met kleur;)

Tsja en dan nu natuurlijk de award doorgeven.
Ik wilde de award toen ik m vanochtend van Marjan kreeg, aan Wendy doorgeven omdat zij altijd zo lekker spontaan en hartelijk is in haar reacties. Maar zij heeft m al meerdere keren ontvangen dus bewaar ik haar blog voor een volgende nominatie:)

Ik geef de award aan:

Jolanda: omdat zij de meest mooie creaties maakt met scrapbookpapier en materialen, elke keer weer prachtig en elke keer weer zo anders.

Adriana: omdat zij een heel erg leuke verrassende weblog heeft waar ze leuke originele en vaak creatieve onderwerpen beschrijft op een heel vermakelijke, lekker leesbare manier.

Petra: omdat zij werkelijk prachtige kaarten maakt en mij jaren geleden aangestoken heeft met het stempelvirus;)

Anneke: omdat zij prachtige boeken/boekjes maakt en prachtige kaarten en omdat zij ook een heel stijlvol weblog heeft, het zijn allemaal prachtige kunstwerkjes, stuk voor stuk.

Geen probleem als jullie niet een heel verhaal willen schrijven als gevolg van deze award, ik vond het gewoon leuk om aan mijn weblog-bezoekers te laten weten dat jullie blog’s een bezoekje meer dan de moeite waard zijn!

6 opmerkingen:

Anneke zei

Proficiat met beide awards, Bianca! Leuk om die 5 "stijldingen" van je te lezen :)
Tot mijn verbazing zie ik dat ik ook in het rijtje sta, ik heb er nu ook 2, stylish blogawards :) Van harte dank!!!

Jolanda zei

Hoi Bianca,tjonge bedankt ik heb er nu net als Anneke 2,cool!!!hahaha....
Gefeliciteerd met je awards,leuk om wat over je te lezen!!!
Fijne dag,Jolanda

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Oeps, helemaal niet gezien dat je hem van Marjan ook had gekregen... ha ha!! Wel ontzettend leuk dat je er ook zo enthousiast ingesprongen bent en zo'n leuk stukje over jezelf hebt geschreven! Erg leuk om te lezen! Heb je ook het tweede boek van Zafon al wel gelezen? Die vond ik ook weer geweldig!! Ik zou het liefst m'n huisje wel ook erg opgeruimd hebben, maar m'n vriend het liefste niet, ha ha!! Blijft dus redelijk in evenwicht zo! ;-) Een hele fijne dag vandaag, hopelijk heeft je smile ook deze dag nog een beetje effect! (misschien wel als de postbode langs komt?)

Liefs, Wendy

Adriana zei

Dat doe ik ook altijd, twee boeken tegelijkertijd lezen. Komt ook omdat ik vaak trilogieën lees en dan moet ik te lang wachten tot ik met het volgende boek kan beginnen.

Heel erg bedankt voor de award, nu heb ik er twee. Ik vind het echt heel erg fijn dat je mijn blog zo'n award waard vind.

groetjes Adriana

Jeany in a Bottle zei

oh wat leuk ik heb die laatste ook gekregen van Jolette, moet em nog plaatsen :)) geen tijd :) maare dik verdiend Bianca!!! groetjes van Janine

CreativBär zei

Gefeliciteerd met de awards!!!