12 juli 2010

Enjoy the journey


Dit vind ik wel een toepasselijk kaartje om vandaag op mn weblog te zetten:)
omdat ik vandaag bij mijn nieuwe baan ben begonnen. Na ruim 11 jaar was het tijd voor iets nieuws en ik heb er al een leuke afwisselende dag opzitten.
Wat ik wel heel erg gemist heb zijn de creatieve maandagochtend minuutjes met Petra, maar gelukkig zijn er blogs uitgevonden:)
Dit kaartje heb ik gemaakt met een ecoline-achtergrondje, een plaatje van Maries Freebees en de stempel en vlinder heb ik extra kleur gegeven met coloursoft potloden.

6 opmerkingen:

Petra Tillmann zei

Ik heb dat ook gemist hoor Bianca! Lang leve de blogs, e-mail en de sms! Dit kaartje had ik nog gezien vorige week. Prachtig kaartje, in het echt ook!

Groetjes, Petra.

Yvonne zei

Gefeliciteerd met je nieuwe baan Bianca, en heel veel succes en werkplezier gewenst!
Mooie kaart heb je gemaakt.
Dank je wel voor je leuke reacties op mijn blog, jouw uitdaging staat permanent bij de leuke uitdagingen die ik wel eens tegenkom.
Groetjes van Yvno

Jolanda zei

Heel mooi weer en heel veel succes met je nieuwe baan!!!
Groetjes,Jolanda

Adriana zei

Heel mooi, ik houd echt van de warme kleuren die je hebt gebruikt.

groetjes

Anneke zei

Mooi kaartje, mooie achtergrond (super kleur) en weer een rechthoek! Leuk voor je, een nieuwe baan! Om weer zo'n creatieve collega te krijgen, dat gaat niet lukken denk ik :)

Wendy ten Hove zei

Hoi Bianca,

Wat een mooie kaart, mooie kleuren, zeg! Super! Ik ben zelf heel benieuwd hoe je zoiets maakt, heb ik nog nul ervaring mee, maar ik vind het erg mooi. En gefeliciteerd met je nieuwe baan, fijn dat het begin goed is, dat zal na elf jaar wel even spannend geweest zijn! Ben benieuwd wat je doet!
Super kaartje!!!!

Liefs,
Wendy