14 juli 2010

Een kaartje àla Hero Arts


Dit kaartje heb ik gemaakt met 2 van mijn 3 nieuwe vlinderstempels van Hero Arts (op hout). Het idee voor deze kaart komt uit de Hero Arts catalogus maar zoals altijd is de kaart toch weer iets anders geworden dan het voorbeeld en dat is ook het leuke van inspiratie opdoen in catalogi en op blogs, je neemt een layout/voorbeeldkaart als uitgangspunt en je geeft er zelf een eigen draai aan. De swirlstempel heb ik direct op de kaart gestempeld en onderaan heb ik een strookje paars papier aan de binnenkant geplakt. Verder heb ik de cricut en de cuttlebug gebruikt. De vlinders heb ik uitgeknipt en er later opgeplakt.

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Weer helemaal mooi!
Mooie kleuren echt een zomer kaartje!
Fijne dag,Jolanda

Marie-claire zei

Hoi Bianca,

Ik heb vandaag je kaart mogen ontvangen, ik vind het een Super leuke kaart, heel erg bedankt hiervoor. Het is zo leuk om deze candy te doen, dit zijn de mooiste cadeautjes ; )

Groetjes Marie-claire
ps. leuke blog heb je!

Wendy ten Hove zei

Hoi Bianca,

Wauw! Wat een leuke en mooie heldere kaart!! Super gemaakt! Tja, ik ben gek op de catalogus van Hero Arts, daar staan zulke ontzettend mooie voorbeelden in!! Blader ik vaak even door, voor ik aan de slag ga. Heerlijk, toch?!

Liefs,
Wendy