20 februari 2010

VERLENGING Each Card is Unique challenge 3 (februari)

Februari is altijd al een korte maand geweest maar nu heb ik het idee dat de maand nóg korter is;) Ik verleng de challenge van februari daarom tot en met 14 maart.
Op 15 maart komt dan een nieuwe challenge die zal lopen tot eind april.

Hieronder de beschrijving van de lopende challenge:

Dit keer geen lay-out maar één richtlijn voor het maken van de kaart: maak zelf een achtergrond voor je kaart waarin alleen maar tekst voorkomt.

Dit kun je doen door
- een tekststempel meerdere keren achter elkaar en onder elkaar te stempelen
- een toepasselijke tekst te knippen uit een krant of tijdschrift
- een tekst in word te typen en dit uit te printen tip!

Ik heb 3 voorbeeldkaarten gemaakt:


Bij deze kaart heb ik de tekststempel met watermerkinkt meerdere keren gestempeld op wit papier. Vervolgens heb ik met chalkpoeder de blauwe kleur aan de kaart gegeven. De tekststempel wordt daardoor donkerder van kleur dan het papier. De bloemen heb ik gestempeld met stempels van “Technique Tuesday, two steppin’ in de garden’’ die ik echt geweldig vind. Ik heb Brilliance inkt gebruikt.


Bij deze kaart heb ik tekst in word getypt en de zinnen een beetje laten verspringen zodat niet dezelfde woorden onder elkaar staan. Ik heb als kleur lichtgrijs gekozen (zwart kan uiteraard ook) en dit geprint. De stempel van Penny Black heb ik 3x gestempeld: 1x op papier van Marianne Design (voor de ballon), 1x op wit papier, ingekleurd en uitgeknipt en 1x op het papier met de tekst zodat je het lijntje van de ballon ziet.


Bij deze kaart heb ik opnieuw de tekst in word getypt, de zinnen laten verspringen en als kleur bruin gekozen. De stempel is van de nieuwe collectie van Hero-Arts en heb ik ingekleurd met Derwent coloursoft potloden en geurloze terpentine.

Ik ben heel benieuwd naar jullie kaarten. Je kunt met deze challenge meedoen tot en met 14 maart. Voor uitleg over de challenge, klik hier

1 opmerking:

Petra Tillmann zei

Mijn kaart staat op mijn blog Bianca. Een beetje laat... en waar zijn je andere reacties??? ben toch niet de eerste?