29 november 2009

Each Card is Unique challenge

Vanaf vandaag ga ik elke maand een challenge geven op mijn weblog. Met deze challenge kan iedereen, jong en oud, beginnende en gevorderde stempelliefhebbers, meedoen. Ik geef dan een voorbeeld en beschrijf de opdracht. Bijvoorbeeld een lay-out of bepaalde kleuren. Soms bepaalde materialen of een bepaald soort stempel. Daarbij houd ik dan rekening dat niet iedereen zoveel materialen heeft als ik. Ook zal ik tips geven hoe je het kan oplossen als je bijvoorbeeld geen tekststempel hebt of als je geen bijpassend papier hebt. Zo kun je aan de hand van deze opdracht in de weer met je stempels en materiaal en krijg je inspiratie door het bekijken van andermans kaarten.

Hiermee wil ik het plezier van het kaarten maken vergroten en zo de beginnende stempelliefhebber tips, ideeën en inspiratie geven én een mogelijkheid om dit met elkaar te delen.

Als je dan een foto maakt van de gemaakte kaart en die naar mij mailt, zal ik de foto, als de vier weken voorbij zijn, op mijn weblog zetten zodat iedereen kan zien hoeveel verschillende kaarten er gemaakt zijn. Je hebt vier weken de tijd voor de challenge. Dit houd ik expres ruim aan, omdat één, twee, weken vaak voorbij vliegen voor je er erg in hebt.

Heb je zelf een weblog, dan kun je de foto van de kaart uiteraard ook op je weblog zetten. Laat mij dan even weten in een reactie op de challenge dat jouw deelname op je weblog staat. Als de maand voorbij is zal ik alle gemaakte kaarten op mijn weblog zetten.

Ik zal op mijn weblog altijd als eerste een berichtje laten staan met daarin een link naar de actuele challenge en een link naar dit bericht waarin uitleg staat over de challenge in het algemeen. Dan hoef je niet altijd mijn hele weblog door te scrollen om de informatie terug te vinden.

3 opmerkingen:

Jeany zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Hoi Bianca, dank voor je lieve berichtje. Ik stond er helemaal niet bij stil dat dezr tage ook voor jouw challenge kon gelden, wat leuk. En inderdaad kun je het band ook laten zitten en als je dit band opplakt ook gebruiken als lineaal om losse letters langs te plakken en daarna verwijderen, zodat de tekst recht staat. Ik heb hem natuurlijk al op de site staan dus weet niet of dat telt.
Maar mijn verwijzing naar deze tag op mijn site is:
http://marjasstampaddiction.blogspot.com/2011/10/de-dans.html
Ik ben een groentje in de challenges dus laat me even weten of dit goed is zo, wil je.
Mijn mailadres is: marja47ar@gmail.com
Groetjes Marja

Wies zei

Hallo Biaca,

Ik heb net mijn kaart naar je toegestuurd. Hij staat ook op mijn blog: http://wiescreablog.blogspot.com/2011/11/kaart-met-paars-en-zilverkleurige.html