16 mei 2016

Gelli plate


Vorige week de gelli plate gebruikt, de tweede keer sinds ik het vorig jaar al op het Art Specially Event had gekocht. Meerdere lagen aangebracht en soms werd het niets en dan toch maar weer met een lichte kleur er overheen, en werd het toch wat of werd juist de afdruk iets die ik dan zeg maar nog een keer ervan kon maken. 

Geen idee hoe ik deze resultaten heb gemaakt ;) maar nu was ik wel tevreden, de eerste keer vorig jaar toen ik het voor het eerst gebruikte niet echt, maar het is ook vooral gewoon uitproberen. 

Ik heb nu ook een nieuw ladenkastje dat ik naar mijn bureau kan rollen, in plaats van een aantal opgestapelde opbergdozen met verf in de hoek naast mijn kast, dat werkt niet. Dan moet je eerst bukken en tillen en moeilijk doen voor je überhaupt aan de slag kunt gaan. Dus ... ik denk dat ik de gelli plate nu veel vaker ga gebruiken. 

Maar nu eerst leuke kaartjes maken met deze achtergrondjes, al vind ik sommige achtergrondjes te mooi om er veel overheen te doen, dat gaat dan ook niet gebeuren ;)

Nog een fotootje van mijn nieuwe ladekastje delen (20 cm breed, gekocht bij Blokker.nl) :


Iedereen een heel fijne tweede Pinksterdag toegewenst!

8 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Leuk die achtergrondjes, ben benieuwd wat je ermee gaat doen. Het kastje ziet er handig uit!

Mariken zei

De achtergrondjes zijn in iedr geval goed gelukt...ik ben benieuwd!

Marja Kenter zei

Leuk hè de gelli plate. Ik ben er ook mee aan het "vechten" en herken je verhaal, soms is het wat en soms denk je dat het niks is. Ik heb wel ervaren dat ik de volgende dag er anders tegen aan kijk en dan toch vaak iets wel leuk vind waarvan ik eerst dacht dat het niks was.
Ik ben benieuwd wat je met deze achtergrondjes gaat maken en je kastje lijkt me super handig.

Els zei

JA ontzettend leuk die gelli plate, maar inderdaad valt het soms tegen e dan kan je er toch nog wel iets anders overheen doen. Geeft een verbazend effect.
Groetjes, Els

Laurette Paelinck zei

achtergrondjes van de gelli plate NOOIT wegsmijten, je vindt wel op het juiste moment
een ideetje om er iets mee te doen, heb ik dit weekend ook gedaan, de kaartjes staan nu op mijn log. Groetjes, laurette

Stella zei

Dit zijn wel mijn favo kleuren dus ik vind het resultaat prachtig! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Wel heel herkenbaar om er niet te veel aan toe te voegen. Hoeft bij deze afdrukken ook niet; ze zijn prachtig!!! Van dat klasje ga je veel plezier hebben; handige opbergers die goed "bereikbaar"zijn scheelt veel gedoe:)

Willy zei

Wat een mooie achtergrondjes Bianca, het is idd even uitproberen wat werkt hè?! Ben benieuwd wat je er verder mee gaat doen, of niet :) Handig kastje heb je aangeschaft zeg!!

Marit zei

Monoprints maken met een gelliplate... zóóó leuk! Ik ben er een tijdje heel erg aan verslaafd geweest... nu gebruik ik 'm wat minder maar er is zoveel leuks mee te doen! En inderdaad nooit je achtergrondjes weggooien... stukjes knippen voor collages of randjes, als achtergrond voor kaarten... ze doen altijd dienst! Mocht je nog links/adressen willen voor tutorials of zo, dan mail je me maar even. Veel plezier van/met je kastje én de gelli plate!