10 januari 2016

Vergeten groente uh stempels


Een van mijn creatieve voornemens is om mijn mappen met stempels van achter naar voren door te lopen en stempels te gaan gebruiken die ik jaaaaren niet gebruikt heb. En daar mag ik niet een mapje overslaan, nee ik dwing mezelf om er dan ook echt iets mee te maken. Ooit ben ik gevallen voor de stempels en dan zullen ze gebruikt worden ook ;)

Deze stempelset is eigenlijk een van mijn favoriete stempelsets en dan valt ie nota bene onder de vergeten stempels! Het is een set van Technique Tuesday, een oudje is het. Waarmee je in twee stappen een mooie bloem kunt maken, een stempelcombinatie wat je nu o.a. bij StampinUp ook vaker in de catalogus tegenkomt. 

Om het compleet te maken heb ik mijn 'overigestempelinktdoos' die ergens in een laatje opgeborgen was, erbij gehaald en heb ik de cats-eyetjes chalk er ook maar eens bijgepakt. Sommige kwam geen inkt meer vanaf, maar sommige waren nog best goed ...

Vier super leuke kaartjes gemaakt, heel onverwacht en daarom des te leuker! De volgende stempelset die ik 'moet' gebruiken is er eentje van Marianne Design, met de vlinders. Ik ben dol op vlinderstempels maar tis een eeuwigheid dat ik ze gebruikt heb ... wordt vervolgd! (van de kaart hieronder ga ik er binnenkort nog tig maken, is te goed gelukt om er maar eentje van te maken ;) ...)11 opmerkingen:

Mariken zei

Wat een goed idee van jou, zou ik ook eens moeten doen! En je kaartjes zijn geweldig mooi geworden!

Stella zei

Wat zijn je kaartjes gaaf! En nu ik dit lees; ik zou dat ook moeten gaan doen. Bedankt vor de tip :)

Margot zei

Wat gaaf! Goed idee ook, heb zoveel ongebruikte stempels.....

Els zei

Super wat een leuke kaarten heb je met de vergeten stempels gemaakt en ik ben nu al benieuwd hoe je volgende kaart met vlinders zal zijn. Wel een goeie tip om jezelf te dwingen om oude stempels te gaan gebruiken.
Fijne zondag en groetjes, Els

Willy zei

Wat een geweldig voornemen, leuk om jezelf zo uit te dagen en prachtige kaarten zijn het geworden!!

Sarah zei

Mooi ! Al mijn stempels passen nog in 1 doos . Behalve die van Su !
Maar het is een goed idee om de vergeten weer eens boven te halen !
Ik ben benieuwd naar je vlinders !
Liefs Sarah

Vera zei

Goed voornemen, en leuke kaartjes gemaakt!

Judith zei

Wellicht heb je wel een trend in voornemens voor 2016 op touw gezet met jouw blogbericht? Het zou wel leuk zijn om met zijn allen eens in de eigen voorraadbakken te kijken en aan de slag te gaan met vergeten stempels. Ik heb ook nog het een of andere setje liggen, dat in geen jaren het daglicht meer heeft gezien, laat staan inkt (-;
Ook mijn cats eye inktjes zijn voor een groot deel opgedroogd, heb pas ook een aantal weggegooid.

Judith zei

... sorry, te snel gepost. Ik wilde nog zeggen dat deze serie erg leuk is!

Marjan Küppers zei

Goed voornemen van je en wat een mooie resultaten, Bianca!

Gerdine zei

Oeps, dit is een confronterende post, Bianca!! Want zulke stempels heb ik ook genoeg... Je kaartjes zijn erg leuk!!