28 december 2014

Top 2000 art journal "You're the voice"


Dit is de derde art journal die ik dit jaar gemaakt heb om mee te doen met de top2000-blog-party bij Marit.

Deze art journal is gebaseerd op "You're the voice" van John Farnham. Een goede tekst, een lekkere meezinger en ... dit keer niet alleen in de auto maar ook werd dit nummer gezongen tijdens het Top 2000 concert waar ik vorige week dinsdag geweest ben, echt super gaaf om dan met z'n allen dit nummer mee te zingen, kippenvel!

Ik heb de achtergrond kleur gegeven met verschillende kleuren rood acrylverf. Enkele letters gesponst met SU-inkt, het is goede inkt, maar helaas droogde de inkt niet goed op de verf en ging het af en toe vlekken.

De stoelen van "the Voice of Holland" als een grapje erbij geplakt en in de spotlights een silhouette met een toeter waar de songtekst "uit komt" en natuurlijk een deel van het concertkaartje van het Top 2000 concert. Nog een paar persoonlijke woorden met witte stift geschreven, net als een deel van de songtekst langs de randen.

1 opmerking:

Willy zei

Wat een geweldige pagina's heb je tot nu toe gemaakt Bianca, zit er vol bewondering naar te kijken!! Leuk dat je er ook weer 'bij' bent :)