11 juni 2012

Het zit er weer op ...

Dit was ons verblijf van de afgelopen twee weken ... Hotel Oriental in Praia da Rocha, Portugal. We waren al een keer eerder in Praia da Rocha geweest, maar dan in een ander hotel (direct aan de overkant van dit hotel).
Heerlijk was het er. Natuurlijk het zonnige weer, maar ook de gezellige (strand)restaurantjes, het prachtige strand, het heerlijke zwembad en de prachtige (inspirerende!) inrichting van het hotel.

Zo liep ik bijvoorbeeld elke dag te genieten als we naar de ontbijtzaal liepen, van deze mooie aqua-kleurige muur met zilveren lampen:
en was er in de hal van het hotel een lage fontein met kleurige tegeltjes:
hier kun je toch alleen maar heel kleurrijke inspiratie vandaan halen?

Ik had een aantal blogberichten voorbereid die tijdens de vakantie tevoorschijn kwamen. Ik heb genoten van jullie reacties, dank jullie wel!! Ook weer een paar prachtige challenge-inzendingen bewonderd, super leuk om te zien dat jullie de uitdaging aandurven ;)

Ik heb nu na de vakantie al een aantal leuke ideetjes die ik wil gaan uitwerken en natuurlijk wil ik ook gauw een bezoekje brengen aan jullie blogs... Maar zoals altijd na een vakantie staan er al diverse afspraken en to-do's op de agenda en zal ik ook mijn huiswerk moeten maken (grr...) want de boekhoudcursus liep natuurlijk gewoon door. Maar ik denk dat ik jullie met bovenstaande foto's al wel een idee heb gegeven welke kleur(en) ik in mijn eerstvolgende creaties zal gaan gebruiken :)

Tot blogs!

15 opmerkingen:

Els zei

Wat fijn dat je weer terug bent Bianca en zo'n heerlijke vakantie hebt gehad. De kleur kan ik wel raden, hahaha. Ik heb zelf ook zo'n kleur muur. Geniet lekker na van de vakantie en groetjes Els

M@rjan zei

Klinkt goed allemaal en wat een mooi hotel, ook qua locatie. Lekker nagenieten en de boel weer oppakken.
We zien je creaties wel verschijnen!

Groetjes, Marjan

Judith zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Judith zei

Na een toch wel drukke periode waarin je hebt moeten leren, hadden jullie deze fijne vakantie verdiend! Nu blijven mooie herinneringen, de foto's en veel inspiratie. En met dat laatste weet ik dat er prachtige kaarten zullen ontstaan.
... ik blijf aan de lijn ... (-; (-;
Sterke weer met alles!
Hartelijke groetjes,
Judith

Marit zei

Goedemorgen Bianca,

Fijn dat je weer terug bent! Allereerst bedankt voor de prachtige verjaardagskaart! Hij staat te pronken in de woonkamer, en mijn schoonzusje was er helemaal weg van! Je inspiratiefoto's van Portugal nodigen uit tot creatief bezig zijn, wellicht een idee voor je nieuwe challenge ;-)?

Succes met het huiswerk, de vakantiewas en wennen aan de Nederlandse temperaturen!

Groetjes,
Marit

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Fijn dat je weer heelhuids terug bent Bianca en dat je zo hebt genoten. Kijk uit naar je nieuwe werk met deze prachtige kleuren.
groetjes Marja

DEKAKADO zei

Heerlijk dat je weer terug bent en ons mee laat genieten van het moois en de inspiratie. Ik zie je snel. Groetjes, Marleen.

DEKAKADO zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jolette zei

Lijkt me een heerlijke vakantie geweest!!!

Marijke zei

Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad, ik schrik er alleen van dat er al weer 2 weken voorbij zijn...... time really flies, lol

Gerdine zei

Dat zal inderdaad een erg mooi plekje zijn geweest. Heerlijk! Hopelijk kun je het vakantiegevoel toch nog even vasthouden voorlopig! Ben benieuwd naar je nieuwe projecten geinspireerd op de vakantie!

Marit zei

Oooohhh, daar zou ik ook wel een paar daagjes rond willen hangen, al was het alleen maar om die tegelmozaieken te bewonderen - wat prachtig! Oh, en een beetje zon is ook wel welkom - ik ben die nattigheid nu wel beu! Enfin, welkom thuis Bianca!

Fieneke zei

Geweldige foto's, erg nieuwsgierig naar de uitwerking van al jouw inspiratie. Wat jouw vraag op mijn blog betreft. Ik heb de blaadjes inderdaad ingekleurd met dylusion spray, maar niet door heel goed mikken, maar door wat inkt te sprayen op een onderlegger en dan met een waterkwastje in te kleuren. Dat doe ik ook wel met bloemen.
Groetjes Fieneke

Janine zei

Denkende aan de washandjes en gordijnen van vorig jaar zullen hier weer vast prachtige creaties uit voort komen ;))))) fijn dat jullie zo genoten hebben!!

CreativBär zei

Oh Bianca,
vakantie in Portugal - leuk :-)
Het is heel leuk in Portugal, op mijn bibi-unterwegs blog heb ik ook nog enkele fotos van onze Portugal-vakantie (was al een tijdje geleden). Dit was een vakantie, die ik zo snel niet zal vergeten - en ik denk je deze vakantie ook niet :-)
Groetjes
Bianca