1 mei 2012

Inzendingen Each Card is Unique challenge april

Dapper, heel dapper!! Toch best veel inzendingen van moo'tjes, meer dan ik had verwacht! Voor sommigen was het "eens maar nooit weer" en voor sommigen was het "best leuk, ga ik vaker doen!"

Ik heb weer genoten van jullie reacties op deze challenge en natuurlijk helemaal van de inzendingen.
Dit zijn de leuke, originele, prachtige inzendingen van niet-bloggers:
Deze leuke serie moo'tjes is van Linda. Stuk voor stuk kunstwerkjes, prachtig hoe de bloemen kleur zijn gegeven. De moo'tjes geven ook een leuk effect op de kaart, prachtig!
Dit leuke moo'tje zat bij één van mijn verjaardagscadeautjes die ik van Esther kreeg :) een cadeautje op zich! super leuk!!
Dit leuke moo'tje is gemaakt door Cilia, een prachtige achtergrond mooi gecombineerd met de strakke lijnen waar de tekst in staat en het lintje en het leuke dubbele bloemetje, past perfect op zo'n klein moo'tje toch?
Deze leuke vrolijke serie is gemaakt door Christa. Zij heeft hiervoor alle andere onderdelen van de stempel afgeplakt zodat alleen het muisje en het ballonnetje gestempeld werden. Er zit echt vaart in deze serie, en het is met een knipoog naar Koninginnedag gemaakt, super leuk!
Deze mooie moo'tjes zijn gemaakt door Marijke, het is net een twee-luik-schilderij, erg mooi gemaakt en de moo'tjes komen erg mooi tot hun recht op de rood met gele kaart, prachtig!
Dit vrolijke leuke moo'tje is gemaakt door Marietheres, de combinatie van stempels en papier geeft dit vrolijke resultaat en de uitspringende lintjes maken het helemaal af!
Ook een aantal bloggers hebben zich gewaagd aan de moo :) Als jullie deze geweldige inzendingen nog niet gezien hebben, klik dan hier, dan kun je ze allemaal bekijken via de links in mr. Linky.
Elke maand wil ik er 1 of 2 in de spotlight plaatsen. Maar wat een lastige keuze is het weer ... want ze zijn allemaal prachtig en zó leuk om te zien dat de stijl van de maakster zelfs op zo'n klein stukje papier helemaal naar voren komt!

Als eerste wil ik de aandacht geven aan de moo'tjes gemaakt door CreativBär Bianca, zij heeft heel veel moo'tjes gemaakt en allemaal weer anders. Ook heeft ze de moo'tjes meteen een mooie plaats gegeven op een kaart. Op onderstaande foto zijn 4 leuke moo'tjes te zien, maar op haar blog heeft ze er nog veel meer staan!
Als tweede wil ik de aandacht geven aan de moo gemaakt door Cornelie. Cornelie maakt altijd heel kleurrijke creaties met leuke details en dat heeft zij weten vast te houden bij het maken van dit prachtige moo'tje (!!):
Als laatste wil ik de aandacht geven aan de moo'tjes gemaakt door Jolette. Ik weet dat ik haar ATC'tjes vorige maand ook al in de picture heb gezet, maar deze moo'tjes zijn denk ik heel inspirerend voor iedereen dus ik laat ze graag zien. Prachtig van kleur, prachtige achtergrondjes, prachtige details, prachtige serie (!!):
Dank jullie wel voor jullie enthousiasme! Het was klein, kleiner, kleinst ... :) Ik heb er alle vertrouwen in dat "kleinst" jullie ook goed af zal gaan. Het blogbericht over de nieuwe challenge volgt!

9 opmerkingen:

Janine zei

Ja ik heb bewondering gekregen voor alle moo makers hoor, en die die je hier toont zijn echt geweldig. En die ander zijn ook allemaal prachtig, op een na hahahahaha, 😳 zo nu kom maar op met kleinst ;)

Regina zei

Wat een prachtige inzendingen allemaal. Ze zijn stuk voor stuk super. Ook die van Janine!! Ben ohhhh zo nieuwsgierig naar de kleinste.
Lieve groetjes, Regina

netsoojmik zei

Wat een geweldige Moo'tjes, super inspirerend, misschien dat ik het ooit 'durf' om me er aan te wagen...

Groetjes, Kim

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Prachtige inzendingen Bianca met prachtige resultaten. Toch ook een keertje doen????
groetjes Marja

M@rjan zei

Wat een mooie mo'tjes show je hier. Leuk, al die deelnemers!

Groetjes, Marjan

Jolette zei

Hier ga ik van blozen Bianca....
Wat een leuke Moo-tjes laat je zien!
Ik vond het erg leuk om mee te doen...en eerlijk is eerlijk...ik vind Moo-tjes enig, dus je hebt mij wat leuks laten ontdekken!

Iezie zei

Hoi Bianca,
Het was een hele uitdaging om een MOO-tje te maken, maar vond het wel heel leuk. Je hebt prachtige inzendingen gekregen en ja, die van Jolette vond ik ook echt geweldig. Op naar de volgende uitdaging.
Heel veel groetjes van
Ini

froebelsternchen Susi zei

awesome pieces that all!

CreativBär zei

Hoi Bianca,
bedankt voor het plaatsen van mijn moo-tjes in het spotlight :-)
Er zijn zo veel leuke moo-tjes gemaakt, heel prachtig.
De moo-tjes van Christa vind ik grappig :-)
Wens je nog een fijne dag.
Groetjes
Bianca