13 april 2012

Wat een verwennerij!

In een gezellige envelop ontving ik deze prachtige kaart van Petra met een super leuk bijpassend etuitje die uiteraard al een nuttige bestemming heeft gekregen ...
Afgelopen weekend was ik jarig en dat heb ik (en de postbode) geweten ook :) Wat een verwennerij vond ik op de deurmat! De zelfgemaakte kaarten en cadeautjes wil ik graag op mijn blog laten zien. Natuurlijk kan ik ook de niet zelfgemaakte kaarten laten zien, maar dan wordt dit blogbericht nog langer ;)
Dit geweldige pakket ontving ik van Janine, één van de allermooiste kaarten die ik dit jaar op de blogs voorbij heb zien komen (en ik zie er behoorlijk veel ;) ...), super leuke stofjes en bijpassende knop en lintjes om éindelijk zelf aan de slag te kunnen gaan om een doos te maken en om de tutorial van de juf eens kritisch onder de loep te nemen ...
Dit prachtige pakket ontving ik van Marleen, een prachtige kaart die me meteen weer aan de gezellige creadag(en) met Marleen deed denken, een heel mooi doosje, prachtige labels en een super leuke sleutelhanger, het is ook gewoon een plaatje als je dit allemaal bij elkaar ziet liggen :)
Dit leuke vrolijke notitieblokje ontving ik van CreativBär Bianca samen met een prachtige kaart: de ene kant een erg mooie atc-verjaardagskaart en de andere kant een gezellige paaskaart, het blokje heeft inmiddels al een plek gevonden :)
Dit vrolijke pakketje ontving ik van Jolette met een prachtige kaart erbij waar je even langer dan normaal naar kijkt om te kijken hoe het toch gemaakt is :) en een mooi zakje gevuld met allemaal vrolijke, mooie, handige, prachtige spulletjes waar je gewoon heel blij van wordt :)
Deze prachtige grote lange kaart heb ik ontvangen van Christa met daarbij apart ingepakt een smal strookje, geïnspireerd door de workshop die ik haar een week eerder gaf "mooi door eenvoud", zó jammer dat Christa geen blog heeft maar op deze manier kan ik weer iets van haar prachtige creaties laten zien.
Deze mooie vrolijke kaart (de vlag en tulpjes zijn zo leuk bij de huisjes!) en tevens tegoedbon ontving ik van mijn nicht Trudi en binnenkort kan ik heerlijk inspiratie opdoen uit het boekje "liefs uit Holland" :)
Deze prachtige kaarten ontving ik van (v.l.n.r. en v.b.n.b.) : Marit, Ini, Betty, mevrouw Jezeer, Yvon en Esther
Deze prachtige kaarten ontving ik van de Stempeldiva's (v.l.n.r. en v.b.n.b.): Femmy, Jenny, Yvonne, Willy de B en Anne
Nog meer kaarten van de diva's (v.l.n.r. en v.b.n.b.): Willy A, Edith, Elisa, Petra B, Alie en Petra
En nog een paar prachtige diva-kaarten van Marijke, Terry, Janine en Hella
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor deze prachtige post, echt geweldig! 

Elke kaart is meerdere keren bewonderd, ook door de visite :) Wat een feestje. En wát inspirerend, want elke kaart geeft mij inspiratie en door sommige kaarten loop ik al dagen vol ongeduld te wachten tot ik bepaalde materialen kan aanschaffen en tijd kan vrij maken om bepaalde technieken uit te proberen :)

Zó leuk om nog even te vertellen :) er is een práchtige techniek met resist en clear embossingpoeder. Bij diverse kaarten die ik ontving is deze techniek gebruikt. Maar je hebt daar een strijkijzer voor nodig. Toen mijn vriend de prachtige kaart van Terry aan het bewonderen was heb ik voorzichtig geopperd dat ik dat ook zou kunnen met ons strijkijzer ... of dat ik anders "wel" een reisstrijkijzertje zou kopen (mopper mopper) ... Dit onderwerp is op de verjaardag natuurlijk ter sprake gekomen :) en wat heb ik van de week van mijn schoonzusje Esther gekregen: een kapot strijkijzer! Nouja, niet helemaal kapot ;) hij zal perfect voor deze techniek zijn! Hoe blij kun je zijn met een kapot strijkijzer :) Maar goed, ik ben geen held met warme/hete apparaten, vuur en elektriciteit dus ik ga me eerst verdiepen in een aantal you-tube-filmpjes en een emmer water klaarzetten voor ik aan de slag ga ... wordt vervolgd :)

27 opmerkingen:

Monique zei

Ik wil je op deze manier alsnog even feliciteren. Wat een feest om zoveel mooie en inspirerende kaarten te ontvangen!
En heel veel plezier met je nieuwe oude strijkijzer.
Groetjes, Monique

Els zei

Jeeeeetje wat ben jij verwend zeg, wat een pracht kaartjes heb je ontvangen. Alsnog van mij van harte gefeliciteerd met je verjaardag en vol spanning wacht ik op je nieuwe uitwerkingen.
Groetjes Els

Cornelie zei

Hahaaha, wat weer een leuk verhaal! Jij met heet, vuur, en electriciteit!
Doe maar voorzichtig!!
Wat een geweldige post heb jij allemaal gekregen, super!
Alsnog van harte natuurlijk!!
Groetjes Cornelie

Mieke zei

Alsnog van harte gefeliciteerd! Wat een mooie pakketjes en kaartjes heb je gekregen zeg! Daar kan je alleen maar van dromen :-D
Benieuwd naar het resultaat van je nieuwe techniek :-D

Marit zei

Wat een heerlijke berg post Bianca! Jij hebt je vast erg jarig gevoeld! Er zitten kunstwerken tussen zeg!

Tot zondag, nog 2 nachtjes (voor jou nog 1)!

Groetjes,
Marit

Miek zei

Wat een leuk bericht ! Nog gefeliciteerd en misschien tot zaterdag!

Janine zei

Nou meid, ik beniet mee met je geschenken, wat ben je heerlijk leuk, lief verwend, maar dat verdien je ook, dus laat maar lekker over je heen komen. Super mooie geschenken kreeg je, en die kaarten allemaal stuk voor stuk juweeltjes. Heerlijk toch. En jij met een strijkijzer niet uit de voeten, haha, ik geloof er niks van. Maar... Belukkig hoef je bij het maken van een doos.... Alleen maar een stanley mes te hanteren.........!!!!!! Wuhahahahaha ;)) zal ik vast pleisters opsturen?????? ;))

Judith zei

Ooh, Bianca, wat vind ik het jammer dat ik je verjaardag gemist heb. Dom van mij!
Alsnog heel hartelijk gefeliciteerd! En ik beloof, dat er nog een kaart van mij aan je prachtige collectie ontvangen kaarten kan worden toegevoegd (al twijfel ik of ik dat niveau kan evenaren...).
Enfin, ik zie je zondag. Leuk! Dora en ik komen samen naar de beurs. Heb er reuze zin in, zeker ook omdat jullie er ook zijn!

Tot dan, alvast een fijne vrijdag! En morgen veel plezier met Petra.
Feestelijke groetjes,
Judith

Wendy ten Hove zei

Wauw, wat een prachtige kunstwerken heb je ontvangen! Leuk om te zien!!!
En ik moest erg lachen om je verhaal over het strijkijzer! Klinkt me ook wel herkenbaar in de oren...
:-D Misschien geven ze er wel een workshop mee? Dan kun je even oefenen onder begeleiding!
Groetjes en tot zondag,
Wendy

alix zei

Alsnog Proficiat! En ik kijk uit naar je ervaringen met het strijkijzer! Gr ALix

Bea zei

Hallo Bianca,
Nog Van Harte Gefeliciteerd!!!
Groetjes Bea.

mariëtte zei

Alsnog van harte gefeliciteerd Bianca. Had ik even gemist. Ik hoop dat je kennis van electrische app. wel zover gaat dat je weet dat de combi van een elect. strijkijzer met een emmer water niet geweldig is/ ;-)

groetjes
Mariëtte

Petra Tillmann zei

Jij bent flink verwend, Bianca! Je hebt echt prachtige kunstwerkjes gekregen! Super! Tot morgen!!!

Moni zei

Hallo Bianca,

ich wünsche Dir auch noch alles Gute zu deinem Geburtstag.
Es sind wirklich wunderschöne Karten die du bekommen hast.
Eine Karte schöner als die andere...

Schöne Grüße

Moni

Moni zei

Hallo Bianca,

ich wünsche Dir auch noch alles Gute zu deinem Geburtstag.
Es sind wirklich wunderschöne Karten die du bekommen hast.
Eine Karte schöner als die andere...

Schöne Grüße

Moni

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Alsnog van harte Bianca en wat een post heb je gekregen. Super. De postbode had het zeker zwaar. Maar wat een pracht en wat een genieten.
Tot ziens in Zeist
groetjes Marja

CreativBär zei

Hoi Bianca,
wat heb je mooie cadeautjes en kaartjes ontvangen. Heel heel leuk :-) de postbode was zeker blij, als hij de helft van de dagelijkse post bij je kwijt was, hihi.
Wens je nog een fijne dag.
Groetjes Bianca
PS: ik weet hoe blij men met een oud strijijzer kan zijn ;-)

Anneke zei

Wat mooi allemaal en zoveel! Alsnog van harte met je verjaardag!

M@rjan zei

Nou ja, wat een verwennerij zeg, heerlijk hoor!! Veel plezier met de gevaarlijke strijkerij onderneming!! :) En succes natuurlijk vooral..

Groetjes, Marjan

M@rjan zei

Oh, vergeet ik helemaal je te feliciteren! Alsnog bij deze dus.

Hella zei

O wat mooi allemaal en wat een leuk bericht heb je er van gemaakt. Dat strijkijzer....kan niets mee gebeuren hoor als je 't maar niet warmer laat worden dan wolstand dan gaat alles goed.Ik ben nu al benieuwd naar de kaarten met deze supertechniek, van jou.

Terry zei

Hoi Bianca, wat een gezellig bericht op je blog. Je hebt wel hele mooie verjaardagskaarten gekregen! Bofkont!!
Ik heb niet voor niets deze kaart gemaakt voor jou.....en echt er kan niets gebeuren met het strijkijzer. Ik zet hem op de warmste stand, wel zonder stoom. Ben benieuwd wat jij gaat brouwen.
Veel plezier in Zeist!!

Wies zei

Hallo Bianca, Alsnog Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat geweldig om verwend te worden met zoveel prachtige kaarten.
Jouw nieuwste kaart met de vlinders is trouwens ook erg mooi.
Groetjes, Wies

Iezie zei

Nou, Bianca, je bent behoorlijk verwend. Heerlijk toch. Prachtige kaarten en cadeau's. Geniet ervan.
Tot zondag.
Groetjes,
Ini

Regina zei

Ohh, wat erg. Zie ik vanavond na de Art Specially beurs dat jij jarig was.(Met de beentje om hoog) Nog van Harte. Ik ga het goed maken hoor!!
Ik ben zo blij dat je er heerlijk van hebt genoten. Veel plezier met al je aankopen en tot blogs.
Groetjes, Regina

linda zei

Ik wil wel iedere dag jarig zijn ,vooral als de postbode dan langs komt met zoveel pracht......
Proficiat Bianca,kaartje volgt....
Linda Vandekerckhove

DEKAKADO zei

Wat ben je heerlijk jarig geweest. Iedereen is blij met en voor jou. En terecht. Volgens mij geniet je hier een jaar lang van. Groetjes, Marleen.