1 april 2012

Inzendingen Each Card is Unique challenge maart

Klein, kleiner, kleinst ... Deze challenge begon "makkelijk" met "klein".

Wat heb ik genoten van jullie prachtige inzendingen en voorál van jullie reacties op het kleinere formaat. Ik kan mij voorstellen hoe het er aan de verschillende bureau's aan toe is gegaan :) Maar stuk voor stuk zijn de inzendingen prachtig!

Als je op deze link klikt kom je bij het oorspronkelijke blogbericht terecht waar je de verschillende inzendingen kunt aanklikken van de deelnemers die een blog hebben. Als je dat nog niet gedaan hebt zou ik dat zeker doen, het is een bron van inspiratie!

Ik heb ook weer veel mooie inzendingen mogen ontvangen van deelnemers die geen blog hebben. Ik laat ze graag zien aan jullie. Heb je een speciale reactie of mening over één van deze inzendingen, laat het gerust weten door een reactie achter te laten. Ik was van een aantal inzendingen echt verrast toen ik ze zag! Hier komen ze:
ATC van Marijke: Marijke maakt vaak labels en ze gaf aan dat het maken van deze ATC haar best goed af ging. Dat is te zien, wat een prachtige ATC! Heel mooie achtergrond en mooie compositie van verschillende afbeeldingen en details. Marijke doet vaker mee met de challenge, gelukkig maar want zo kunnen meerdere mensen haar prachtige werk bewonderen.
ATC van Linda: Linda maakt regelmatig ATC's maar heeft nog niet eerder aan een challenge meegedaan. Ze heeft ook geen blog, wat fijn is het dan om deze prachtige ATC op deze manier te laten zien. Prachtige achtergrond en het vierkant met het gezicht is werkelijk op de perfecte plaats geplakt dat het lijkt alsof het één geheel is met de swirl van de ondergrond.

ATC van Esther: Esther is een trouwe deelnemer aan de challenge en hoor ik ook regelmatig zeggen pfft ik moet even nadenken over je challenge hoor! Maar kijk wat een leuke ATC zij gemaakt heeft waar haar leuke stijl herkenbaar te zien is. Ik vind het knap dat je op een kleiner formaat toch zoveel onderdelen weet samen te voegen tot een mooi geheel dat in evenwicht is. En het stempelen op stof/linnen is een leuk idee!
ATC van Marietheres: Zij maakt prachtige kaarten met 3d en borduren en vind het heel lastig om met stempels in de weer te zijn. Des te groter was de verrassing om deze ATC te zien, ik had dat niet verwacht. Ze heeft er twee gemaakt en over deze was ze uiteindelijk tevreden. Súper dat zij deze uitdaging is aangegaan. Een leuke ATC en van het kikkertje word je gewoon blij als je ernaar kijkt!
ATC van Cilia: ook Cilia maakt prachtige kaarten met 3d en borduren en is een trouwe deelnemer van de challenge. Met de inzendingen van elke challenge weer laat ze zien dat ze allround is en ook heel goed met stempels en papier prachtige creaties maakt. Voor het eerst een ATC gemaakt en dat is ook goed gelukt, mooie compositie en prachtig die 2 zwarte steentjes in evenwicht met de zwarte stip/swirlstempel.
ATC's van Betty: dit was de eerste kennismaking met ATC's voor Betty en ze heeft meteen ontdekt dat het super leuk is om, als je een keer niet veel tijd hebt, een ATC'tje tussendoor te maken. Ik sta regelmatig versteld van de prachtige dingen die Betty maakt in de korte tijd dat zij deze hobby heeft en ben blij dat ik deze ATC's op deze manier aan meer mensen kan laten zien.
ATC's van Christa: ook voor Christa was dit de eerste kennismaking met ATC's. Zij vertelde mij dat het haar veel moeite heeft gekost om ze te maken. Christa maakt kaarten waarvan de afbeeldingen vaak prachtig zijn ingekleurd, dat kun je op de linker ATC goed zien. De vondst om de tekst die rond loopt op deze manier te plaatsen en de randstempel er zó omheen te plaatsen is super, wat een prachtig geheel. Op de rechter ATC heeft zij de cadeautjes op papier gestempeld en uitgeknipt. Een mooie subtiele achtergrond gemaakt met een leuk detail met het kroontje, zo zijn beide ATC's heel mooi geworden dat het lijkt alsof het haar helemaal geen moeite heeft gekost!
Van de bloggers-inzendingen wil ik er graag 2 in de picture zetten. Een lastige keuze want ze zijn allemaal stuk voor stuk prachtig. Ik laat deze twee inzendingen zien omdat je zo kan zien dat je op een ATC 'gewoon' je eigen stijl kunt blijven uitvoeren, dat het voor iedere stijl mogelijk is om er iets moois van te maken, dat het een mooie aanvulling is op het maken van kaarten.

Dit is de prachtige inzending van Jolette:
Jolette maakt prachtige creaties, vaak in mooie felle kleuren. Het lijkt alsof het twee grote bladzijdes zijn, maar het zijn toch echt 2 ATC's aan elkaar gemaakt met een knipoog naar wat is een stempel en wat is echt. Neem eens de tijd om haar blog te bezoeken, je zult prachtige dingen zien!
en dit is de prachtige inzending van Regina:
Regina maakt prachtige creaties,  met papier maar ook met distressinkt en stempels. Regina vertelt altijd onder in het blogbericht welke materialen ze gebruikt heeft wat heel handig is om zo nog een beter beeld te krijgen hoe het gemaakt is en wat je eventueel zelf kunt aanschaffen als je ergens enthousiast over bent. Neem ook eens de tijd om haar blog te bezoeken, het is inspirerend!

Complimenten voor alle inzendingen en geweldig dat jullie deze uitdaging zijn aangegaan, vooral diegenen die nog niet eerder met het kleinere formaat van een ATC gewerkt hadden!

De volgende challenge is "kleiner"... later deze dag volgt hierover meer informatie!

9 opmerkingen:

M@rjan zei

Wat leuk, al die verschillende inzendingen!

Groetjes, Marjan

Willy zei

Wat leuk dat je ook de creaties van de niet bloggers in het zonnetje zet en er wat bij vertelt!!

Gery zei

Wat een leuk verhaal(ennuuhh, niks te lang of zweverig hoor) en aanmelding op mijn blog. Ik ben nu al zo vaak op jouw blog aan het kijken geweest en heb me nu ook maar gelijk als volger aangemeld, dan gaat het allemaal een stuk gemakkelijker. Ik vind het ontzettend leuk, dat ook niet bloggers hun creaties kunnen laten zien in de challenge. En wat een mooie dingen zie ik dan ook voorbij komen. Geweldig! Ik blijf gewoon regelmatig op visite komen om alles bij te houden,okay?
Groetjes en een fijne zondag verder.
Groetjes Gery

Cornelie zei

Tjeminikkie wat een leuke, mooie en verschillende kaartjes! Erg leuk om te zien!!
Groetjes cornelie

Mieke zei

Wat een knappe inzendingen! Daar kan ik nog wat van leren :-D

Janine zei

wat een genot dat je kaarten ook thuis krijgt gestuurd niet waar ☺ bofkont, en je challenges worden super goed bezocht en aan meegwerkt, daar mag je ook trots op zijn. Mooie exmplaren zitten er tussen en die thee atc van regina, super leuk!! Kunne wij als theedrinkers waarderen ☺ op naar de vlg challenge.

Regina zei

Wauw, ik ga bijna blozen... Leuk dat je mij nog extra hebt genoemd. Wat zijn er toch leuke verschillende ATCtjes gemaakt!! Je krijgt een hoop reacties. Helemaal leuk, ga zo door.
Groetjes, Regina

Betty zei

Ontzettend gaaf dat je ook zoveel tijd steekt in andere blogs en ook in de creaties van ons 'niet-bloggers'. Bedankt!

Ik heb weer genoten van alle resultaten, en jouw leuke challenge,

Betty

CreativBär zei

Wat voor mooie inzedingen. Prachtig :-)