8 februari 2012

Moo mania

Een paar jaar geleden heb ik een paar keer meegedaan met een challengesite waar je moo-tjes maakte. Dat zijn kleine strookjes van 2,8 x 7 cm. Het was elke keer een uitdaging om op zo'n klein oppervlak je stempels, plaatjes, tekst en creativiteit kwijt te kunnen. Die challengesite is er niet meer, maar ik werd er laatst op geattendeerd dat er een andere moo-challenge-site is, "Moo mania". Met elke twee weken een nieuwe challenge.

Dit keer met het thema "love". Ik had nog een paar fel roze ecoline-achtergrondjes liggen (bewerkt met zout) en samen met plaatjes van Crafty Individuals, een paar stempels met hartjes, beetje distressinkt en een fineliner kwam ik tot deze twee moo-tjes. Heerlijk even aan de knutsel zonder een specifiek doel. Ja, natuurlijk wel met het doel om je aan de challenge en, niet onbelangrijk, de afmetingen te houden. Voor mensen zoals ik (die regelmatig ruimte over houden op de kaart en de kaart daarom ietsje kleiner snijden) is het leuk om te ontdekken hoe het is als je juist weer té weinig ruimte hebt :) Probeer het ook eens, een moo te maken!

14 opmerkingen:

Mieke zei

Hé, dat lijkt me wel leuk! Jouw plaatjes zijn in elk geval erg mooi!
Wat houdt die techniek juist in, zout en ecoline? Of misschien moet ik er eens mee experimenteren ;-)

Janine zei

Jeetje, zo klein?? Ik zag het vanochtend al de challenge, eigenlijk zijn het een soort tags of niet?? Maar super leuk die van jou, , binnenkort voor je ventje ;))) 14 februari ;)

Jolette zei

Leuk die kaartjes!
wil ik wel eens gaan proberen...!

Regina zei

Leuk die kleine kaartjes. Prachtige kleur roze met die Ecoline achtergrond. Geeft altijd een leuk effect. Ik ga het misschien ook eens proberen.
Groetjes, Regina

froebelsternchen Susi zei

oh wow.. so beautiful pieces! Thank you very much for taking part in the Moo Mania challenge!

xxx Susi

Ans S. zei

Je kleine kaartjes zien er erg mooi uit, moet ik ook eens een keer proberen.

Groetjes Ans

Rosie zei

Wow, really wonderful love-Moo's. Thank you so much for joining us at MOO-MANIA.

Gerdine zei

Poeh, dat is zeker een opgave, zo klein! Maar ze zijn mooi! Leuk, die felroze achterkant! De boom in je vorige post vind ik ook erg mooi!

Iezie zei

Had er wel eens van gehoord, maar nog nooit gemaakt. Een hele uitdaging. Die van jou zien er in elk geval prachtig uit, zeker met valentijn voor de dag.
Groetjes,
Ini

DEKAKADO zei

Ooooh, die rechter is en mooie mannenkaart. Groetjes, Marleen.

M@rjan zei

Had ik nog nooit van gehoord! Moeilijk zo'n klein oppervlakje, maar wat heb je er iets geweldigs van gemaakt! Mooi zijn die achtergrondjes!!

Groetjes, Marjan

Wies zei

Leuk hoor Bianca. Het lijkt me inderdaad lastig en een echte uitdaging om zo'n klein kaartje te maken. Ik ga eens kijken bij Moo Mania.

Willy de Bruijne zei

erg mooi gemaakt!

Kat's World zei

Such lovely moos...nicely done!