1 februari 2012

Inzendingen Each Card is Unique challenge januari

Wat gaat de tijd toch snel... de maand januari zit er al weer op! Ik heb een heel drukke maar leuke maand gehad met creatieve date's met Janine, Petra en Marleen, het begin van de aquarelcursus bij de Volksuniversiteit en afgelopen zaterdag een geweldig leuke geslaagde workshop die ik in Huizen gegeven heb aan 8 enthousiaste deelneemsters. Zij hebben mij ook op het idee gebracht van de nieuwe challenge... Maar dat later.

Eerst de inzendingen van de afgelopen challenge laten zien. Ik had niet verwacht om zoveel inzendingen te ontvangen omdat een layout toch altijd wat lastiger is. Heel leuk om te lezen dat het voor sommigen echt een uitdaging was :) Kijk en geniet mee met de inzendingen:
Kaart van Joukje

Kaart van Marleen

Kaart van Esther

Kaart van Regina

Kaart van Wies


Kaart van Christa

Kaart van Cilia

Kaart van CreativBär (kijk op haar blog voor nog 2 kaarten!)
Kaart van Janine

Zo leuk om de kaarten onder elkaar te zien! Als een kaart "te groot" lijkt te zijn en je niet weet hoe je de rest van de kaart moet opvullen, is dit misschien een idee om het met driehoekjes op te vullen, ik vind het een leuk effect geven!

Bedankt dat jullie deze, best lastige, uitdaging aan zijn gegaan!

3 opmerkingen:

Janine zei

Oh wat zijn ze leuk, ik vind dat de rest heel erg leuke kaarten gemaakt heeft ;), ik vond het ook niet makkelijk, maar je leert er wel enorm van, dus Bianca, bedankt weer voor de uitdaging

Judith zei

Ze hebben allemaal hun best gedaan. Leuk om alle resultaten bij elkaar te zien.

CreativBär zei

Altijd leuk om te zien wat iederen uit de challenge gaat maken :-)