10 december 2011

Scrapkaartje


Allereerst: wow! Wat veel en wat een leuke reacties heb ik mogen ontvangen op mijn vorige blogbericht! En het was zo leuk om te lezen dat dit bericht eigenlijk iedereen met verschillende interesses inspireerde, degenen die Gel Medium al kenden en in huis hadden en degenen die er nog nooit van gehoord hadden. Super leuk!

Afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met inkt en gesso. Maar om de berichtjes af te wisselen op mijn blog heb ik van de week bewust het mooie papier van Eline's huis en Marianne design gepakt. Ook een stempel van Art Journey, eigenlijk ben ik altijd geneigd om bij deze stempels altijd in de weer te gaan met distress inkt en allerlei technieken. Ik vond het daarom ook des te leuker om de stempel eens te combineren met papier.

Ik heb de stempel met distressinkt gestempeld met de donkere kleur walnut stain. Ik heb de pijlen van het engeltje terug laten komen in de vormen van de kartonstukjes en hier touw omheen gewikkeld om het weer te laten 'matchen' met het brei-motief van het papier van Eline's huis. De kaart is van donkerbruin papier wat mooi staat bij de kleuren en bij het karton en kraftpapier. Ik heb er meteen 4 gemaakt, vond 'm veel te leuk om er maar één van te maken.

Gelukkig heb ik nog voldoende voorraad om hier te laten zien want ... ik ben bezig met mijn knutselkamer! Hij is helemaal op zn kop gezet. Eigenlijk zou ik daar pas de eerste week van januari mee beginnen, maar het gaat nu allemaal wat sneller nu mijn oude meubels van het weekend al opgehaald worden. De komende weken dus heerlijk bezig met kasten opbouwen, muur repareren en schilderen, inrichten, alles weer omgooien, anders indelen, opruimen, dozen in en uit pakken, mijn lintjesopbergbakjes wil ik een andere kleur gaan geven etc etc. Heerlijk. Aan het eind van het jaar komen pas de nieuwe bureau's maar gelukkig heb ik een tafel achter de hand. Want ik wil eigenlijk ook wel heel graag een tag à la 12tags van Tim H. maken én ik wil héél graag aan de slag met art journaling met de top2000. Dus morgenochtend eerst even alle dozen en losse spullen naar een andere hoek van de kamer schuiven, wat ruimte maken en dan tussen de puinhopen tóch aan de tags beginnen of toch aan de top2000-art journals? Of toch verder met de hertjes-kerstkaarten die nog half afgemaakt ergens, oeps ... érgens? liggen...

18 opmerkingen:

Femmy zei

prachtige kaart zeg!!
succes met de '' verbouwing'' .

DEKAKADO zei

Ik zie het voor me. Puinhoop? Jij weet er vast raad mee en er komt iets moois onder/uit te voorschijn.Je kaart is weer fantastsich. Mooie warme kleuren en die pijlen, wat een pracht idee.

Christine zei

Hallo Bianca,
Jij bent wel eventjes zoet! Maar zo te horen, bruis je van de energie dus dan doe je dit met veel plezier! Je kaartje is inderdaad prachtig en ook je creaties hieronder zijn geweldig!
Liefs
Christine

Anneke zei

Ik krijg het al warm bij het lezen alleen :) Drukdrukdruk dus.... Maar aan energie geen gebrek blijkbaar. Leuk vooruitzicht, een nieuwe, opgeruimde kamer! Mooi kaartje!

Hella zei

Geweldige kaart en wat een leuk vooruitzicht: je hobbyruimte pimpen...laat je wel zien hoe het geworden is? Succes met alles en ook met keuzes maken tussen tags, kerstkaartjes etc...;)

Gerdine zei

Een 'nieuwe' creakamer is nooit verkeerd. Succes met de verbouwing! Deze stempel is prima te combineren met de papiertjes van Eline!

Mieke zei

Benieuwd naar foto's :-D
Je hebt weeral een prachtig kaartje gemaakt!

Cornelie zei

Haha, hoe herkenbaar!! Zoveel ideeën en ook onafgemaakte dingen, komt later wel weer, inspiratie op...heerlijk om te horen! Bij mij is het ook een chaos momenteel. Ook mijn "hoek" wordt binnenkort opnieuw ingericht, met handigere opbergbakken enzo. Hopelijk komt het a.s. week binnen, later dan gepland. M'n handen kriebelen om alles weer lekker een plek te geven. Nu zit ik tussen de troepies in afwachting van! Ga jij ook foto's maken?
Vergeet ik bijna je kaartje, errûg leuk geworden!
Fijne zondag! Groetjes Cornelie

Marja's Stamp Addiction zei

Erg he, ik zie het voor me. Mijn kamertje staat nog halg op zijn kop en ik weet soms niet waar ik nu beginnen moet. In ieder geval veel wegdoen (en dat is moeilijk).
Je kaart is super mooi Bianca. leuk met het papier.
groetjes
Marja

Marit zei

Hoi Bianca,

Een prachtige kaart heb je weer gemaakt, leuk dat je jezelf "uitdaagt" iets anders met de stempel te doen dan wat je eerste impuls is.
En succes met je kamertje! Leuk om alles te herinrichten! Enne..ik ben benieuwd naar de top 2000 art journaling! Klinkt spannend!

Groetjes,
Marit

Ps al een koper voor jullie huis?

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Ha ha, plannen genoeg dus, zo te horen! Leuk, hoor, en wat heerlijk dat je lekker je hobby-kamer aan het aanpakken bent, daar kan eens mens toch zo lekker van genieten, alles weer helemaal naar de zin maken, super!
Je kaartje is erg leuk, die pijlen vind ik goed bedacht en mooi papier zo! Altijd genoeg afwisseling bij jou inderdaad! Je bedenkt steeds weer wat nieuws, ik ben altijd benieuwd wat ik ga zien, als ik weer een 1-tje in de reader zie staan bij jouw blog! Leuk!

Groetjes en fijne zondag!
Wendy

Yvonne zei

Mooie kaart! Warme kleuren, de pijlen zijn erg leuk, mooie kerstkaart hoor!
Groetjes van Yvon

Dora zei

hahaha....herkenbaar!! jij wilt ook nog van alles, hihi. tijd is bij jouw ook schaars.
je hebt een mooie kaart gemaakt.
groetjes Dora

Janine zei

haha, ja jou kunnen we niet bijbenen, je bent zo craief en aktief, gewoon geweldig, ook deze kaart is weer helemaal top, maar je weet ik houd meer van die lekker klieder kaarten, hahaa, zoals de vorige blog. Meid, ik ben gisteren een nieuwe hoed gekocht, speciaal voor jou, zodat ik hem afnemen kan.... heb je het gezien, ik nam net mijn hoed voor je af. ☺

Inge zei

Mooie kaart Bianca! Leuk dat je je eigen uitdagingen aangaat. Ik ben erg onder de indruk van je zakdoekjes/gel medium/distress kaarten, wat een GEWELDIG resultaat geeft dat! Sterkte met de (heerlijke!) drukte en het vooruitzicht van een tiptop hobbykamer!!

M@rjan zei

Dit is weer een erg mooie kaart, Bianca met dat leuke detail van de pijl erop!
Ik heb zo'n gevoel dat het met die plannen van jou wel goed komt!

Groetjes, Marjan

Jolette zei

Wat een schattig kaartje Bianca!
Mooie winterkleuren!
Succes met je kamer!!!

Petra Tillmann zei

Mooie kaart! Leuk gecombinatie van de stempel met papier.