7 augustus 2011

Scrapkaartje


Voor dit kaartje heb ik éindelijk het kraftpapier gebruikt dat ik een tijdje geleden heb aangeschaft en ook een paar van de leuke creatieve souvenirs uit Zweden (het plakband en het lint). Ik heb de stippen van het (wegwerpwashand)bloemetje terug laten komen door de stippenstempel op de achtergrond te stempelen en het rode van het bloemetje heb ik in het liefheersbeestje laten terugkomen die natuurlijk ook mooi bijpassende stippen heeft:)

12 opmerkingen:

Inge zei

En hij is weer leuk!

Suzanne zei

Wat een leuk, vrolijk kaartje :)

Janine zei

eniggg, dat lint en dat plakband zijn heel erg leuk, moet je maar net opkome niet waar? Ik zou er wrs zo aan voorbij lopen, hahaa, mooi Bianca!! Een fijne week wenst je Janine

M@rjan zei

Gave combinatie van kleuren en patronen! Ik ben weer weg van, Bianca! het lijkt heel eenvoudig, maar er is duidelijk over nagedacht!

Groetjes, Marjan

Wendy ten Hove zei

Top!! Leuk dat de stippen en de kleuren steeds weer terug komen en dat stempeltje vind ik zoooo schattig!! Erg mooi gemaakt weer, Bianca!!
Groetjes, Wendy

Jolette zei

Wat een schattig kaartje!
Leuk die stippen op de bloem en de stippen op je kaart en lieveheersbeestje!

Marit zei

Hoi Bianca,

Wat een lieve beestjes op je kaart! Erg leuk dat je die stipjes hebt laten terugkomen...super kaart weer!

Groetjes,
Marit

Petra Tillmann zei

Superleuk kaartje!

Iezie zei

Heel lief kaartje, Bianca. Prachtig dat rood met zwarte stipjes die je hebt laten terugkomen.
Groetjes,
Ini

Yvonne zei

Prachtig gecombineerd geheel met elkaar! Leuk om te zien dat je het craftkarton nu hebt gebruikt, past heel goed bij deze kaart. Je rood gestipte washand en het lieveheersbeestje springen er echt uit, top!
Groetjes van Yvon

CreativBär zei

Dit is een heel lief kaartje :-)
Heel leuk.
Groetjes
Bianca

Angèle zei

Dit is zo'n leuk kaartje! De kleuren die weer terug komen bij de boem en het lieveheersbeest, het plakband en vooral de eenvoud!

Groetjes, Angèle