2 mei 2011

Kaartjes maken is leuk... versturen ook:)

Ik denk vaak in kaartjes. Als iemand mij iets vertelt, denk ik daar ga ik een kaartje voor sturen. Als ik iets hoor over iemand, denk ik daar ga ik een kaartje aan sturen. Maar soms komt er iets tussen waardoor het er dan weer niet van komt.

Nou, ik heb de postbode aan het werk gezet:) want gisterochtend kwamen er 13 namen in me op aan wie ik eigenlijk wel graag een kaartje zou willen sturen. Natuurlijk had ik graag 13 nieuwe kaartjes gemaakt maar dat red ík zelfs niet hoe vroeg ik op zondag ook opsta... Dus heb ik mijn eerder gemaakte kaartjes kritisch bekeken (hebben jullie dat ook dat je sommige kaarten opeens niet meer zo bijzonder vindt? ookal blijven ze natuurlijk nog steeds mooi, ik heb altijd de neiging om de nieuwste kaartjes te versturen...) en uiteindelijk lagen er 13 oude en nieuwe kaartjes klaar, ik kreeg een kerstgevoel toen ik bezig was al die kaarten te schrijven...
Ik hoop dat alles bezorgd wordt...

Zelf werd ik afgelopen weken verrast door verlate verjaardagspost, zó ontzettend leuk! Omdat ik al eerder kaartjes heb laten zien wilde ik jullie deze zeker niet onthouden:

een mooi collagekaartje van Yvon:
een echt BlogBlomkaartje van Inge:

Ik heb nog een prachtig kaartje van Marleen ontvangen, die ook bij de inzendingen van afgelopen challenge stond. Daar besteed ik binnenkort een apart blogberichtje aan, alvast een tipje van de sluier... de kaart van Marleen werkt een beetje té inspirerend:)

14 opmerkingen:

Bea zei

De ontvangers zullen er vast blij mee zijn Bianca!!
Gr. Bea

M@rjan zei

Leuk hoor, dat je dat doet! Ik denk dat iedereen die zomaar een mooie kaart krijgt, of zonder dat hij/zij het verwacht, erg verheugd is.

Groetjes, Marjan

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca!

Ha ha, wat een toffe stapel post!! Ik vind het versturen ook zo ontzettend leuk om te doen! En net als jij wil ik dan eigenlijk altijd nieuwe kaartjes maken! Maar goed, ik heb gelukkig nog niet zo veel kaartjes op voorraad, dus meestal moet ik ook gewoon echt een nieuwe maken, ha ha!! Het leukste is als verrassing voor mensen, echt leuk, de reacties maken me altijd zo blij! Ben benieuwd naar het kaartje dat je maakt met het ontvangen kaartje als inspiratie! Leuk!

Groetjes, Wendy

Meike zei

Wat een mooie kaarten zeg! Je bent echt onwijs creatief! Mensen zullen erg blij zijn met een kaartje van jou. Mooi gebaar :)

Marja's Stamp Addiction zei

Bianca het is voor mij heel herkenbaar wat je schrijft. Ik bekijk mijn oudere kaarten ook met andere ogen en vind ze inderdaad niet meer aan mijn eisen voldoen. Gek he terwijl ze best mooi zijn. Leuk dat je dat schrijft. Maar ook een leuk idee om zoveel kaarten te versturen en ze zijn mooi als ik het zo zie.
groetjes Marja

Anneke zei

Een mooi gebaar, zo'n kaart! Ik zie een hele mooie stapel bij elkaar liggen! Daar maak je een heleboel mensen gelukkig mee!
Je kreeg ook zelf weer prachtige kaartjes zie ik, toch heel leuk he!

Hella zei

O wat een leuk idee en zie ik het nu goed dat je de enveloppes ook zelf gemaakt hebt??;-) Je hebt prachtige kaarten bij elkaar liggen, dus iedereen die een kaartje van je ontvangt zal heel blij zijn met zo iets moois, vooral als het onverwachts komt.

Inge zei

Wat een heerlijke stapel Bianca! Bij mij schort het nogal eens aan het op tijd versturen, zoals je hebt gemerkt ;)Of dan ligt een kaart allang klaar en vergeet ik 'm iedere keer mee te nemen, zo suf!

Maddy zei

Wat een ontzettend leuk idee, Bianca en of het nu een oud of een nieuwer kaartje is, ik weet zeker dat de ontvangers er ontzettend blij mee zullen zijn, want jou kennende heb je er heus wel iets persoonlijks van gemaakt.

Petra Tillmann zei

Ik vond zo'n prachtig envelopje met inhoud op de deurmat vandaag! Wat een leuke verrassing. Superbedankt Bianca!

Judith zei

Hahaha, ik heb hier ook een van ontvangen!!! Super bedankt. Met Eline papier, erg leuk is je kaartje, ben er blij mee!
groetjes Judith
PS: ik heb ook post aan jou beloofd en (toevallig) eindelijk, heel veel te laat ... vandaag op de bus gedaan (die jammer genoeg al geleegd was...)

Janine zei

wat lief van je om zo maar een hoop kaarten te posten en ja, soms denk je das em en dan later, nee toch weer niet, en dan weer... ja ☺ zo kunnen we doorgaan. Maare ik heb je akarten even enlarged en ik vind ze allemaal top, de glukkig ontvangers zulen er erg mee in hun sas zijn. Enne, je maakt het wel erg spannend dat akartje van marleen en wat het bij jou heeft los gemaakt, kan niet wachten, LOL, veel lieve groeten van janine

Iezie zei

Wat een leuk idee Bianca en de kaarten zijn stuk voor stuk prachtig. Ik denk dat iedereen er blij mee zal zijn.
De kaartjes die jij hebt gekregen zien er ook fantastisch uit.
Groetjes,
Ini

Marit zei

Wat een vrolijke kaartenfoto! (Je envelopjes zijn ook erg leuk zeg) Kaartjes maken, versturen en ook ontvangen, heerlijk! Ben wel benieuwd naar de kaart die zo inspirerend was....

Groetjes,
Marit