3 april 2011

One big happy family;)


... binnenkort een beurs? Nah, duurt veelste lang. Dus heb ik mezelf op de vooravond van mn beugeltijdperk verwend met een bestelling bij Art Journey en heb ik mezelf 6 mooie kleuren Distress Stains cadeau gedaan:)

Zo is het one big happy family geworden, ik word er gewoon vrolijk van als ik ernaar kijk...


Hieronder twee foto's van labels die ik met de stains kleur heb gegeven. Het geeft een ander kleureffect dan in de video van mr. Tim maar dat komt omdat mijn labels donkerder van kleur zijn (goh toch nog iets om te kopen op de beurs;)). Ik vind het lastig om de kleur goed op de foto te krijgen, vandaar een niet-flits en een flits versie.Het werkt echt heel erg fijn om grote oppervlaktes kleur te geven en het leuke is dat die kleur dan ook weer goed aan te vullen is met de normale inktpads. Wel valt weer op hoeveel verschil er in papier zit. Papier dat op het eerste oog hetzelfde lijkt, geeft een heel ander effect, dat is goed te zien op de onderste foto, het ene papier geeft een wolkig effect, het ander een (best mooi) ribbel/streep effect.


De techniek met de druppels op je craftsheet zonder water zoals mr. Tim doet in zijn filmpje lukt me nog niet helemaal goed, ja, eigenlijk alleen met de tags, niet met normaal papier. Zo makkelijk en easy als het in het filmpje eruit ziet, is het niet. Maar het leuke is dat eigenlijk geen enkel resultaat mislukt te noemen is, alle pogingen zijn te gebruiken. Hierboven laat ik de mooiste tag resultaten zien, in het echt is er meer kleurverschil, is op de foto niet echt goed te zien.


Hierboven kun je dus het verschil in papier goed zien (bovenste een pakje van Jen Compen en onderste correspondentiepapier van de Hema). Eigenlijk is het papier van de tags het beste. Maar zou dat ook bestaan in gewoon normale vellen? Maar eens op de beurs op onderzoek uit gaan... nog twee weken en dan ga ik heerlijk TWEE dagen naar de Art Specially beurs! Ik heb er nu al zin in en ondertussen groeit mijn to-shoplijstje rustig verder;)

12 opmerkingen:

Bea zei

Ja Bianca heerlijk he die flesjes, had ze al in duitsland op de beurs gekocht.
En ik ga ook lekker 2 dagen naar Zeist!
Misschien zien we elkaar. Gr. Bea

Petra Tillmann zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Petra Tillmann zei

Die flesjes zien er prachtig uit zo! Ik heb er ook een paar gekocht, maar ik ben er zelf niet al te enthousiast over. De lichte kleurtjes vind ik nog wel handig, maar ecoline vind ik fijner om mee te werken. Misschien dat we op de beurs nog meer manieren zien om er mee te werken.

Janine zei

je bent me er eentje, maar gelijk heb je meid, ik neem een grote zak geld mee naar de beurs want ik wil het zien ☺ maare, wat goed je beschrijving, meid, we hebben weer iets bijgeleerd. grusse von hier

Yvonne zei

Daar word je inderdaad héél vrolijk van! Ook al zijn de flesjes van jou, ha ha! Als je nu wat meer flesjes krijgt en je denkt, waar laat ik ze ... volgens mij kun je in de kistjes de inktdoosjes nog wel wat opschuiven, past daar niet nog een flesje naast ...?
Als je hetzelfde papier wilt hebben als van de craftkleurige tags, Bazil cardstock heeft vellen van 30x30 cm. Worden verkocht door Paper and Pictures (niet in Zeist) en door de Craftorij (wel in Zeist). Als je ze wilt hebben, kun je Lia van de Craftorij vast wel een mail sturen of ze het mee wil nemen naar de beurs, weet je zeker dat je het hebt. Volgens mij 60 cent per vel. Ik weet niet wie het nog meer verkoopt.
Wil je tags of cardstock wat echt super lekker sponst, dan kun je Manilla cardstock gebruiken, dat gebruikt mr. Tim ook heel vaak zie ik in zijn filmpjes. Ook bij de Craftorij te koop, in tags, op A4 formaat én op 30x30 cm formaat, alleen wel een beetje duurder .... dat laatste is een pakket van 10 vellen voor 9,95 euro.
Succes ermee!
Groetjes van Yvon

CreativBär zei

Haha, wat leuk, als men zo een familie in huis heeft...
Veel plezier ermee ;-)

Anita zei

Ziet er inderdaad erg gezellie uit!
En wat betreft het tagpapier...Yvonne heeft het al uitgelegd zag ik.
Het is inderdaad te koop ook als A4-formaat.
Verder ben ikzelf er nog niet uit of ik ze ga kopen die flesjes.
Denk eerder aan refillers voor m'n distressinkten.
Wij gaan op zondag, dus wie weet komen we elkaar weer tegen.
Veel plezier alvast ennuh.... laat je wat voor ons over??

Inge zei

Al zou je ze nooit gebruiken, alleen al om naar te kijken is dit geweldig :) Ik heb de flesjes nog niet gekocht en voel eerlijk gezegd ook nog niet zo'n behoefte maar dat komt meer omdat ik de laatste tijd nogal overladen wordt met scrapmateriaal, gekregen, gekocht of via het DT. Ook bij scrapbookdepot verkopen ze het kraft cardstock van Bazill, ik gebruik het zelf voor bijna al mijn kaarten. Eén ding kan ik zeggen over scrapbookdepot: SUPER service! Ze staan volgens mij ook op de beurs.

Judith zei

Hallo Bianca,
Dat je hier vrolijk van wordt kan ik me goed voorstellen. Ik heb nog nooit met Distress Ink gewerkt en zou dat graag eerst willen uitproberen. Maar ik ken niemand in de buurt. Wachten dus. Ook kan ik niet naar de beurs in Zeist, maar er komt vast nog een gelegenheid, om een keertje een proefje te maken.
Veel plezier met je inkt en succes met de beugel. Onze zoon heeft er sinds vorig jaar ook een, hij was er snel aan gewend. Dat wens ik je ook toe. Sterkte!
groetjes Judith

Jolanda zei

OOOOOHHHH dit ziet er super mooi uit!
Daar ga je vast veel plezier aan beleven!!
Groetjes...

M@rjan zei

Leuk dat je dat allemaal laat zien! Ik ben toevallig vandaag bezig geweest met stukjes in vier kleuren voor op een kaart. Is ook best gelukt. Kaart moet nog helemaal gemaakt en is voor CFY #8, maar je ziet hem nog wel. Veel plezier ermee, hoor en je kastje is jaloersmakend leuk!

Groetjes, Marjan

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Wauw, leuk! Ook ik word hier helemaal blij van! Geweldig, al die kleurtjes zo! Mooi kastje ook trouwens! Handig! Is dat een cd-kastje?

Groetjes, Wendy