21 april 2011

Een bloemig kaartje gemaakt met Distress-stains


Afgelopen maandagavond ben ik (vol ongeduld;)...) aan de slag gegaan met enkele nieuwe stempels van de beurs. Ik heb ook wat uitgeprobeerd met de Distress-stains, dit keer de kleur peeled paint, omdat ik een kaartje wilde maken voor iemand die van natuur/bloemen houdt.

Ik heb eerst met de Distress-stain kleur peeled paint een paar achtergrondjes gemaakt, de ene keer iets donkerder dan de andere keer en heel eenvoudig gehouden door er gewoon overheen te gaan met de distress-stain. In het echt vallen de strepen die ontstaan door het aanbrengen van de inkt niet op, door de foto wordt dit op de één of andere manier uitvergroot. Vervolgens op twee achtergrondjes met dezelfde kleur Distress-stain inkt aangebracht op de stempel en ermee gestempeld. Bij één achtergrondje heb ik gestempeld met water, een techniek waar ik op de beurs weer aan herinnerd werd (en zó leuk is!).

Dit zijn de achtergrondjes:
Voor de kaart heb ik ook gebruik gemaakt van een strook jute en mijn nieuwe labeltjespons, beide aanwinsten van de beurs. Ik ben zelf hélemaal weg van het kleine labeltje met bloemetjes, die zullen jullie waarschijnlijk vaker langs zien komen op mijn blog:)
De grote bloemenstempel heb ik gestempeld op een achtergrond die ik gesponst had met Distress-inkt: super om deze twee Distress-materialen zo te combineren.

De kaart in zijn geheel:


De foto's zijn niet van heel goede kwaliteit, dit komt omdat ik de foto's 's avonds heb moeten nemen.

13 opmerkingen:

Judith zei

Kijk, dat vind ik nou zo leuk: helemaal eigen gemaakt design papier! Wat is het een leuke kaart geworden, Bianca. Leuke stempel!
Ik wens je een fijne dag,
groetjes Judith

Janine zei

ja die pons hebben we niet emer gevonden hé? ☺ maar ik ben alweer bezig aan mijn lijsjte voor vlg jaar ☺ De kaart is prachtig geworden Bianca!! En ja die techniek (zattienaastmoawah) zo leuk, ik heb het gisterenavond ook nog eens geprobeerd, erg leuk!! Nou diegene waarvoor deze mooi groene kaart is krijgt weer een beautie!! Fijne paasdagen meid. Lieve groeten van Janine

Jolette zei

Mooie kaart Bianca, schattig dat labeltje!
Leuk dat je die voorbeeldjes laat zien.
Fijne dagen,

jolette

Bea zei

Leuk gedaan Bianca!!
Gr. Bea

Marja's Stamp Addiction zei

Prachtig papier heb je gemaakt Bianca. heerlijk om te doen he? Je geheel is prachtig ook omdat het in één kleurlijn is gemaakt. prachtig.
groetjes Marja

Petra Tillmann zei

Prachtige kaart, Bianca! Leuk he om je nieuwe stempel uit te proberen!

Tineke zei

Erg leuk dat ik je weer tegenkom op je blog!
Jij bent meteen al goed aan de slag gegaan!
Prachtige kaart met die nieuwe inkt erbij.
Ik ben nog bezig om alle stempels te voorzien van EZ mount.
Maar dan barst het weer los!
Wacht maar af!
Tineke

Yvonne zei

Leuke achtergrondjes, moooooie kaart! Met een leuke stempel, leuk het stukje jute en vooral het kleine labeltje met kleine bloemetjes aan de knoop van de grote bloem. Leuk dat je al zo lekker bezig bent met de nieuwe aankopen.
Groetjes van Yvon

DEKAKADO zei

Oooh, lees ik dat je jarig bent geweest. Van harte gefeliciteerd alsnog. Ik heb het niet geweten. Jammer.Dat moest ik eerst even kwijt.Prachtige kaart heb je gemaakt met je nieuwe materialen.Leuk he, al dat nieuwe spul.Liefs, Marleen.

Jolanda zei

Mooi,helemaal super!!Mooie kleur!!

Wendy ten Hove zei

Super, Bianca! Die techniek met stempelen met water was erg leuk inderdaad, nieuw voor mij, maar jij kende hem al! Mooie achtergrondjes zo, zo is een kaart al gelijk helemaal bijzonder!
Groetjes, Wendy

Hella zei

Prachtige kaart en heel mooie achtergrondjes.
Fijn is dat om met al het nieuws te kunnen spelen en leuk dat je ons lekker laat mee genieten.

Betty zei

Mega veel werk volgens mij, maar weer een kaart die prachtig is door zijn eenvoud! En dat jute maakt het helemaal af: geweldig!