1 maart 2011

Inzendingen Each Card is Unique – challenge 12 (februari)

Wat leuk om te zien wat voor prachtige stempels er bij iedereen nog ergens achterin een laatje liggen of die nog in de verpakking zitten en dan met deze challenge zo’n leuke, mooie, originele kaart kunnen maken! Van sommige stempels vraag ik me echt af, waarom is het een forgotten stamp? Van andere kan ik me niet voorstellen dat het echt lang heeft moeten duren voordat de forgotten stamp gebruikt werd. Maar heel herkenbaar. Ik heb ook zoveel forgotten stamps en met de Art Specially beurs in het vooruitzicht zou je je eigenlijk afvragen waarom je dan weer op pad gaat voor nieuwe stempels. Omdat het zo leuk is! Maar wat ook heel leuk is gebleken, is deze challenge en dat er zoveel leuke inzendingen waren met herontdekte stempels. Bedankt voor het meedoen, hieronder kunnen jullie alle inzendingen bewonderen:
Cilia

CreativBär Bianca (kaartje 1)

Regina

Anita

Petra

Betty

Esther


CreativBär Bianca (kaartje 2)

Janine (kaartje 1)

Janine (kaartje 2)
Wat een geweldige inzendingen! Prachtige kaartjes van Janine, vooral kaartje 1 vind ik super geworden. Het kaartje van Esther doet je meteen verlangen naar de vakantie, het vakantiegevoel komt echt op je af. Het kaartje van Betty is super omdat zij meteen de inktpad-techniek die ik een tijdje geleden op mijn blog heb gezet, zo mooi heeft uitgevoerd. Zo is iedere kaart uniek... bedankt voor het meedoen!

3 opmerkingen:

Janine zei

hoi Bianca, wat een leuke kaarten weer, je uitdagingen doe het goed ☺ snel kijken wat je weer een petto hebt voor ons ☺

Kim zei

Grappig, de stempel van het kastje dat Cilia heeft gebruikt ligt bij mij ook nog ergens vergeten in een la. Mooie kaarten hebben jullie allemaal gemaakt.

Kim

CreativBär zei

Hoi Bianca,
weer zo mooie inzendingen. Heel leuk, da kan je eens zien, wat er overal stempels in de kast liggen.
Groetjes
Bianca