28 januari 2011

Herontdekking van de ruitjesstempel

Ik heb de ruitjesstempel van Darkroom Door herontdekt: ik leg nu het papier op de stempel en ik ga er stevig aandrukkend overheen met mijn handen. En dat in combi met een lichte kleur van distressinkt, gaat het eindelijk naar mijn zin. Eerder kreeg ik namelijk plekken op de afdruk die niet zo mooi gepakt hadden.

Ik heb Spun Sugar Distressinkt gebruikt en heb later nog een bloemetje op het ruitjesvlak gestempeld. De stempelafdruk is van Petra en ik heb deze ingekleurd met copic markers. Het labeltje is weer van Whimsy stamps.

Dit weekend ga ik weer verder met de Let it Loose lessen. Les 4 sla ik over, ik heb het 2 x geprobeerd maar elke keer lukt het niet. Verven is niets voor mij, zeker niet als het precies moet. Dus ik laat die les los;) en ik ga verder met les 5. Wordt vervolgd! En iedereen alvast een fijn weekend toegewenst!

11 opmerkingen:

Jolanda zei

Heeeel mooi,ik kwam deze stempel van DRD van de week ook al ergens anders tegen...toevallig he!!
Je kaart is super heel mooi weer!!
Mooie kleuren!Fijne dag!

Margot zei

gaaf! leuk die hippie stijl!

Petra Tillmann zei

Superleuke kaart is het geworden! Die ruitjesstempel past zo goed overal bij.

Yvonne zei

Gezellige kaart! Ik zou er zo mee op vakantie gaan, met dat busje. Of inderdaad cadeautjes uitdelen. Erg leuk en fleurig.
Oh oh, het kost ons soms wat hoofdbrekens, dat loslaten. En met verven is het nou juist niét de bedoeling dat je het heel precies en binnen de lijntjes doet, dat is nu net ... het loslaten! Een tafelpoot mag scheef zijn, de zon ovaal, een grasspriet met een kronkel, enz. Misschien kun je jezelf toch nog een keer overhalen, want je maakt mooie dingen hoor!
Groetjes van Yvon

Bea zei

Leuk kaartje Bianca!!!
Gr. Bea.

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca!

Oeh, deze is leuk, zeg!! Wat een super busje is dat! Ik krijg er ook gelijk een vakantiegevoel van, helemaal super!! Met grote stempels had ik hetzelfde probleem als jij en ik doe het nu inderdaad ook zo en dat werkt gelukkig goed, want ze zijn zo mooi, die achtergrond stempels!! Erg leuk deze kaart!!

Groetjes,
Wendy

Judith zei

Hallo Bianca,
Super leuk, je kaartje. Zowel de achtergrond als ook het plaatje. Zonnig en vrolijk!
Fijn dat je nu de juiste techniek hebt ontdekt, zo kun je zelf zeer gevarieerd design papier maken. Leuk die ruitjes!
groetjes Judith

M@rjan zei

Goed idee van je,zeg! Het ziet er erg leuk uit. Je hele kaart trouwens!

Groetjes, Marjan

Kim zei

Die grote stempels zijn altijd lastig om goed af te drukken, maar bij deze is het mooi gelukt.

Inge zei

Wat een bijzonder leuk kaartje :) Die ruitjesstempel is echt heel mooi... ooit wil ik ook nog weleens die mooie Darkroom Door stempels aanschaffen! Fijn weekend!

Tineke zei

Leuk dat je met zo'n stempel van "wat moet ik hiermee", toch zoiets moois gemaakt hebt!