24 januari 2011

Bijzondere award

Van CreativBär Bianca kreeg ik deze award. De bedoeling van deze award is, om de award door te geven aan blogs die nog niet duizenden volgers of kijkers heeft gehad en die zo in de belangstelling te plaatsen.

Nu heb ik de laatste tijd een aantal blogs 'ontdekt' die heel erg de moeite waard zijn en die ik graag deze award wil geven en waar ik de aandacht op wil vestigen, namelijk de blog van:

Myra
Prachtige kaarten maakt Myra, zeer de moeite waard om gauw een kijkje op haar blog te nemen!

Sandra
Sandra is nog niet zo lang bezig met het maken van kaarten met stempels, maar als je op haar blog kijkt kun je je dat eigenlijk niet voorstellen!

Tineke
Tineke maakt prachtige kaarten en vooral haar laatst gemaakte kaart, die is echt super, neem gauw een kijkje op haar blog!

Marleen
Marleen heeft meerdere creatieve blogs. Op dit blog kun je werkelijk prachtige aquarels bewonderen. En op dit blog staan ook links naar haar andere blogs. Neem een kijkje en verwonder je over de prachtige schilderingen!

Myra, Sandra, Tineke en Marleen, als jullie het leuk vinden kunnen jullie deze award doorgeven aan pas beginnende bloggers of aan blogs die meer aandacht verdienen. Zet dan de afbeelding van de award op je site met een link naar de blog van wie je de award gekregen hebt. Heb je daar geen zin in, geen probleem, niets moet! Maar ik vond jullie blogs de moeite waard om even 'in the picture' te zetten!

3 opmerkingen:

Judith zei

Hallo Bianca,
Gefeliciteerd met je award - helemaal verdiend!!!
Ik neem nu een kijkje op alle door jou aanbevolen blogs.
groetjes, Judith

Anneke Klaas zei

leuk Bianca, het toeval wilo dat ik Myra ken, sterker nog ze is hier al eens geweest met een crop en komt binnenkort weer

Sandra Cornet zei

Hoi Bianca, van harte gefeliciteerd, super hoor!.En wat een eer dat je hem aan mij doorgeeft!. Ben inderdaad nog niet zo lang bezig met kaarten maken, dus moet nog zoooo veel leren. Ik heb al iemand op het oog om aan door te geven. Dank je wel!!! Goetjes Sandra