4 december 2010

Simply Red

Zo, dit vind ik wel een toepasselijk kaartje om vandaag op mn blog te plaatsen. Gisteren namelijk naar het laatste concert van Simply Red geweest:) Wat een geweldig concert was dat, het was alsof je in een cd zat, het was niet van cd te onderscheiden, dus nog beter omdat het live was. Heerlijk die muziek. Nu ook nog aan het nagenieten want je kon een usb-stick kopen met al een paar nummers van het concert en de rest kunnen we morgen downloaden. Het kost wel een paar centen maar het is echt super om nu weer zo na te kunnen genieten. Heerlijk die relaxte-reggae-achtige muziek met dit winterse weer:)

Dit kaartje heb ik gemaakt op een achtergrond van ecoline. Ik heb stempels gebruikt die ik een paar weken geleden in mijn brievenbus vond!! Wat een leuke verrassing was dat en ik heb er dan ook meteen dit kaartje van gemaakt. Ik heb er met een fineliner wat randjes omheen getrokken en verder met de paperdistresser nog in de weer geweest.

Ik wens jullie een goed weekend toe!

7 opmerkingen:

M@rjan zei

Erg mooi in dit gloedvolle rood!

Ik houd ook wel van Simply Red, leuk dat je hun concert nog vaak kunt terugluisteren!

Fijn weekend en groetjes, Marjan

Janine zei

meid wat is deze mooi, nu nog naar simple red toe struen, zullen ze vast blij mee zijn, ☺ Ik vind deze en de vorige echt prachtig, ik houd wel van die inchies, erg mooi bianca. fijn weekend, Janine

Yvonne zei

Wat een leuk idee om Simply Red op deze manier ook een tastbare vorm te geven, mooie kaart hoor!
Nu lekker nagenieten van dat concert, en straks nog een keer als je alles terug kunt zien en horen, leuk!
Groetjes van Yvon

Anneke zei

Mooie rode kleur, prachtige kaart!

Petra Tillmann zei

Mooie kaart, Bianca!
Nu lekker nagenieten van het concert. Fijn weekend.

Groetjes, Petra

Wendy ten Hove zei

Simply Red - and so pretty! Wat geweldig dat je naar dat concert bent geweest, lijkt me super! Nu heerlijk nagenieten en een prachtige kaart!!
Groetjes,
Wendy

Betty zei

;-)