16 december 2010

Drukke dagen voor kerst

Zo, eindelijk weer even een berichtje op mijn blog! Het zijn de drukke dagen voor kerst: kerstkaarten afmaken, boom opzetten, kerstkaarten schrijven, kerstpresentjes kopen en creatief inpakken en tussendoor het dagelijkse leven wat natuurlijk ook gewoon verder gaat:) Iedereen zit midden in deze kerstdrukte, ik vind het wel fijn, zeker met de kerstmuziek die tig keer herhaald wordt op Sky-radio:)

Afgelopen zaterdag heb ik de laatste workshop gegeven van dit jaar, weer aan de groep die ik heb leren kennen nadat ik mijn flyer liet afdrukken bij een drukkerij in de buurt. Dit keer een kerstworkshop, cute cards gemaakt met forever friends-stempels. Omdat dit de laatste workshop hiervan was, kan ik eindelijk mijn voorbeeldkaarten straks op mijn blog laten zien;) maar eerst een paar foto's waaruit blijkt dat iedereen erg creatief is geweest en zich flink heeft laten inspireren door de voorbeeldkaarten en technieken:
Het zijn geen echte close-up foto's geworden, maar het waren er dan ook zoveel dat dit de beste manier was om zoveel mogelijk kaarten te kunnen laten zien.

Weer leuke kleurencombinaties die gebruikt zijn, bijzondere lay-outs die ontstaan zijn, en vooral prachtig ingekleurd met de techniek Coloursoft potloden met reukloze terpentine.

Het was weer een geslaagde workshop! Nu ben ik (ook) volop bezig met voorbereidingen van komend jaar, ik ben heel wat van plan... wordt vervolgd!

8 opmerkingen:

M@rjan zei

Leuk joh! Alvast voor volgend jaar veel succes met de Workshops!

Groetjes, Marjan

Yvonne zei

Dat is een leuke verzameling geworden! Wat leuk ook dat er zoveel verschillende kaarten uit voortkomen.
Succes met je workshops voor volgend jaar!
Groetjes van Yvon

Judith zei

Hallo Bianca,
HELE LEUKE post kreeg ik vandaag (-:!
Bedankt voor je prachtige kaart!
Erg leuk om je werk eens in het echt te zien!
Succes met je workshops. Zo te zien had je een hoop dames

Judith zei

sorry, ik was iets te snel...
Wil je nog een prettig weekend wensen en zend jou warme blog-groetjes, Judith

Kim zei

Hier zijn de voorbereidingen voor kerst ook in volle gang. Nog bedankt voor je mooie kerstkaartje, die van mij zal één dezer dagen bij je op de mat moeten vallen.

DEKAKADO zei

Leuke serie.
Groetjes, Marleen.

CreativBär zei

Haha Bianca,
drukke dagen voor kerst - er zeg je iets, de cadeautjes heb ik al alle gekocht, de laatste kerstkaartje heb ik gisteren afgemaakt, nu ontbreken nog de hangertjes voor de cadeautje en enkele verpakkingen... dus het blijft druk.
Wens je nog een fijne dag.
Groetjes
Bianca

CreativBär zei

Jullie hebben trouwens mooie kaartjes gemaakt :-)