19 oktober 2010

Van het rechte pad af... ... ...

Ik kijk altijd vol bewondering op diverse blogs waarop prachtige kaarten te bewonderen zijn waarbij gebruik is gemaakt van distressinkt, lint, cuttlebug, papierdistresser, uitgestanste vormen, en dat in combi met af en toe cute-ige stamps. Dit zijn bijvoorbeeld blogs van Marj@an en BlogBlom. Geweldig die combi. Ik ga proberen om die stijl ook eigen te maken. Dus. Ik ben van het rechte pad afgegaan afgelopen zondag:)
Lekker in de weer met de paperdistresser, beetje scheuren, kloddertje distress hier, likje distress daar, knoopje zus, touwtje zo en pfft dat is nog behoorlijk lastig!

Ik heb 4 kaarten gemaakt, met dezelfde stempel. Die stempel is trouwens van C.C. Designs en heb ik afgelopen vrijdag gekocht in de nieuwe winkel in Rheden (joepie eindelijk ééntje dichtbij!) Cute and Stamps. Een leuke sheet met leuke teksten en vogeltjes (naast vlindertjes en bloemetjes een zwakke plek van mn portemonnee;)).

Dit is het eerste kaartje, ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Achteraf had ik beter cremekleurig papier kunnen gebruiken om te stempelen, maar zo steekt de regenbui wel lekker af;) Ik heb alle randen met paperdistresser gedaan, gesponst met distressinkt, de stempel ingekleurd met distressinkt en de takjes uitgestanst met de cricut en kleur gegeven met distressinktnet als de uitgeponste bloemetjes die ik ook bestempeld heb. Ik vind het touw wel iets te glimmend, dus tsja, bij de Kreadoe heb ik al één doel ... echt goed en mooi touw te vinden:). Oja, ik vond het ook wel een toepasselijk kaartje voor bij de nieuwe challenge 'herfst'!

8 opmerkingen:

Jolanda zei

ik hou daar zo van "van t rechte pad af...of ontsporen" hoe je t noemen wilt....;)
Je kaartje is mooi geworden en wat fijn (of juist niet voor de financien...)dat je een winkel in de buurt hebt!!
Fijne dag verder!!

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Ha ha, wat grappig!! Ik kreeg gisteren ook deze stempelsheet binnen, en nog twee andere tekst sheets van CC Design, van dezelfde winkel, maar dan online! Ik heb er nog geen kaart mee gemaakt, maar hoop snel een keer tijd te hebben! Leuk!
Die van jou vind ik super, kun je ook, hoor, deze stijl. Leuk om af te wisselen, want ik vind je rechte kaarten ook super, dus ook zeker blijven maken, hoor! ;-) Ik heb net ook het blog van Inge bezocht, ook super, zeg! Leuk allemaal!

Groetjes,
Wendy

Janine zei

ziet er erg leuk uit, is je goed gelukt bianca.

Inge zei

Wat leuk om dit berichtje van jou te lezen! Heerlijk toch om af en toe iets anders uit te proberen :) Het is een mooi 'herfstig' kaartje geworden, ben benieuwd wat je nog meer gemaakt hebt.

Judith zei

Het is je goed gelukt, een nieuwe stijl! Lief dat kleine vogeltje onder de plu. Mooi ingekleurd.
groetjes van Judith

M@rjan zei

Van het rechte pad af?? Haha, Bianca... ieder creatief pad is goed, zolang jij je er maar thuis voelt. Maar deze kaart is wel erg goed geslaagd, erg mooi!!
Lief dat je mijn uitingen leuk vindt!

Groetjes, Marjan

Anneke Klaas zei

Gaat je goed af Bianca!!leuke kaart!

CreativBär zei

Bianca,
het is een prachtig kaart geworden.
Heel mooi.