28 juli 2010

Weer een kaartje en kletspraatjeOhoh, dit is het laatste kaartje dat ik heb liggen om te laten zien op mijn weblog... ik moet gauw weer wat kaartjes gaan maken!

Afgelopen weekend ben ik wel aan de knutsel geweest maar dat zijn voorbereidingen voor de workshops die ik in het najaar weer wil gaan geven aan vrienden en geïnteresseerden. Nog een boel voorbereidingen daarvoor te doen bestaande uit het ontwerpen en maken van voorbeeldkaarten en die ga ik natuurlijk niet op mijn weblog zetten;)

Ook ben ik in de weer voor de komende challenge en zit ik al een beetje te wikken en wegen wie de verrassing zal ontvangen voor de challenge van deze maand (er kan nog meegedaan worden tot en met 31 juli!), want wat een leuke en mooie inzendingen heb ik al ontvangen!

Gister heb ik bij Lisa's Altered Art een fikse bestelling geplaatst en heb ik een boel leuke plaatjes ontvangen. Mijn handen jeuken om daarmee aan de slag te gaan:) dus de komende tijd zullen er veel kaarten te zien zijn in die stijl, met plaatjes.
Maar ook ligt er een lading heel leuk Action-papier op mij te wachten wat goed bij cutekaartjes past, dus de potloden zullen vast geen laagje stof krijgen ondanks de ontdekking van de nieuwe stijl met plaatjes;)

Genoeg gekletst! Bovenstaand kaartje gemaakt met een achtergrond van distressinkt of adirondacinkt, dat weet ik niet meer. Het plaatje is weer van Marie's freebies. De stempel met de vogels is van Crafty Secrets.

8 opmerkingen:

M@rjan zei

Mooi zeg!! Die achtergrond heb je prachtig gemaakt, wat leuk zo je eigen achtergrondjes voor je kaarten.
Veel plezier met je spulletjes, jij zal je niet vervelen!

Groetjes, Marjan

Jolanda zei

Weer een heel mooi kaartje!En je hebt t nog druk,en dat in de vakantie periode...
Veel plezier met je nieuwe spullen..
Fijne dag,Jolanda

Jeany in a Bottle zei

geweldig kaartje, heerlijk om te zien hoe inderdaad elke kaart weer zo anders is, ik leer erg veel van jou en de andere dames, ik heb gisteren de hele dag (:)) op net gezocht naar stempels, want die moet ik natuurlijk hebben,. :)) en heb heel wat in bestelling, wel zo handig, je heoft je niet rot te rennen op een beurs. :)) dus bij mij weldra ook meer kaarten:)) fijn weekend vast en heel veel plezier. groeten van janine

Adriana zei

Oh, ik vind die vogeltjes in het hoekje echt superschattig.
Ik vind de kleur ook echt heel erg mooi. En dat vintage plaatje natuurlijk. Wederom een schitterende kaart. Echt leuk dat je steeds weer nieuwe kaarten kan bedenken.

groetjes Adriana

CreativBär zei

Hoi Bianca,
weer zo een prachtig kaartje, heel leuk. Ben al benieuwd op de volgende kaartjes ;-)
Veel plezier bij het knutselen.
Groetjes
Bianca

Inge zei

Mooi kaartje! Erg leuk om een kijkje bij je te nemen :)

Wendy ten Hove zei

Hoi Bianca,

Bedankt voor je super leuke kaart!! Hij lag vandaag in de brievenbus en ik vind hem helemaal geweldig!! Ik hou wel van die eenvoud, hoor, dus ik vind hem erg mooi. en zo krijgt het lieve beertje met bloemen alle aandacht en ook nog de embos-bloemetjes er om heen, helemaal super! Dankjewel!
Deze kaart op je blog is ook erg leuk, zie vogels vind ik heel mooi en zo te horen heb je nog een boel ideetjes, dus ik kijk uit naar je nieuwe creaties!

Lieve groetjes en fijn weekend!
Wendy

Anneke zei

Supermooi kaartje met een heel mooie achtergrond en een mooi plaatje!